Новий склад парламенту повинен показати повну злагодженість

28 листопада 2014, 11:07
Власник сторінки
0
28
Новий склад парламенту повинен показати повну злагодженість

Новий склад парламенту повинен показати повну злагодженість дій і реальний результат своєї роботи

Як відомо, результатом першого засідання Верховної Ради восьмого скликання, яке відбулося 27 листопада, стало формування коаліції, обрання голови парламенту та затвердження на посаді Прем'єр-міністра.

Механізм втілення плану поступового виведення держави з кризи вже запущено.

Тепер треба показати повну злагодженість дій на шляху до побудови якісно нового суспільства з європейськими стандартами життя.

Це завершення процесу люстрації, децентралізація влади, негайне проведення реформ у всіх важливих сферах життєдіяльності – судової реформи, реформи системи безпеки і оборони, МВС, виконання плану по вступу в ЄС та багато інших завдань, які постали сьогодні перед новою владою.

Перше засідання нової Ради безперечно увійде в історію як одна з найочікуваніших подій сьогодення. На наших очах і нашими руками твориться нова епоха відродження України.

Вважаю, що зараз, коли наша держава переживає нелегкі часи (війну, економічну і енергетичну нестабільність) новий парламент не має права на помилку.

Громадяни очікують від нинішнього складу Ради чітких дій, спрямованих на забезпечення миру, відбудову зруйнованих внаслідок бойових дій населених пунктів, врегулювання ситуації в економіці. Тому новий склад парламенту повинен показати повну злагодженість дій і реальний результат своєї роботи.

Те, що сьогодні у парламенті більшість демократичних, проєвропейських сил, що 56% оновлення складу Ради – це найвищий показник за всі 23 роки незалежності України, дає підстави вважати, що нова влада має всі шанси впоратися з усіма покладеними на неї завданнями.

У іншому випадку – на депутатів чекає дострокове припинення повноважень.

Народ вже не пробачатиме політикам бездіяльності, адже надто дорогою ціною дається українцям так зване світле майбутнє.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,Європейський Союз,парламент,судова реформа,Люстрація,пенсійна реформа,Ткачук,прем'єр-міністр,коаліція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.