Зайві нерви держави.

22 листопада 2014, 20:39
Власник сторінки
юрист, бухгалтер, економіст, політик
0
129

Останнє слово за Президентом. Але чи він спроможний його сказати? Покаже час, якого в нас вже нема.

Поступово боротьба з корупцією та люстрація сходить нанівець.

Хабарницькі грошові потоки поступово налагоджуються в новому напрямку.

В жодній провінції України навіть натяку нема на зміни. На самих важливих та ключових посадах сидять ті, хто працював там весь час при комуністах, при Кучмі, при Януковичу.

 

Чому так сталося?

Тому що нова влада не застосувала нові підходи до роботи. Народу потрібна не інтеграція де за нас все будуть вирішуваті ті, хто постійно їздить нас повчати, а потрібна кропітлива робота на місцях по викоріненню мафій, які вже відсиділись в затінку та почали підкуповувати нову владу.

 

Яким чином це досягається? Створюються не підрозділи на місцях якоїсь нової струтури, а централізовані загони фахівців, які ніколи не були при владі. І не мають статків багатіїв. Ці загони долучають у свої лави тих, хто скаржиться на корупцію у якості своїх членів. І таким загалом ліквідують всю корупцію в певній місцині!

 

На це може піти місяць, два, пів року. Але питання буде доведено до логічного завершення. Не просто усунуто корупціонерів,  а посаджено за грати!

Матеріалів проти корупції в населння тисячі тон!

Тому що у коррупції те, що вони пишуть для комісій не співпадає з тим що вони пишуть людям.

 

Я скажу вам страшну річ.

В кожному районі України при домопозі впливових силовиків та чиновників людьскі листи відкривають на місцях та пишуть відписки, таким чином підробляють відповіді.

Це робиться з метой приховати свою причетність до кримінальних злочинів та коррупції.

Не забувайте, що кожний районний центр це місце наркоторгівлі, торгівлі людькою кровю та органами. Це використання коштів всіх бюджетів з метою отримання прибутків для тих, хто при владі!

І обовязково це тепленьке місце для педофілів, чи гвалтівників, які давно вже порозумілися  з корупцією.

 

Тому, якщо Президент України Порошенко, чи Прем´єр Міністр Яценюк, чи хто інший з верховної влади думає, що можна Наказом чи іншим папірцем здолати коррупцію та злочинність в районах, то зась!

Лише особиста присутність та надійний колектив та підтримка тих, хто не боїться корупції на місцях дає позитивний результат.

 

 

Але є ще один важливий нюанс. Іноземна корупція. Саме її захищають іноземні відвідувачі. Саме тому починаються рухи в Конституційному суді, Верховному суді, чи в міжнародних структурах.

 

Люстрація неконституційна! Ось як звучить нині питання захисту корупції.

І влада не чинить спротив цьому. Їх можна зрозуміти. В них повязані руки. На Сході війна, відійшов Крим. Населення іншої частки країни взагалі нерозуміє, що це за комбінації такі в державі. В нас сьогодні кожен російськомовний – ворог. Кожен хто ворогує з корупцією також ворог!

Населення взагалі не розуміє кого захищає влада, а кого ні.

В програші виключно сам народ!

 

Але рішення цих питань в сучасному світі просте. Замінити слідчих на тих, хто скаржиться на корупцію та відстоює люстрацію.

Нашого фаху достатньо, щоб здолати корупцію.

 

Останнє слово за Президентом. Але чи він спроможний його сказати?

Покаже час, якого в нас вже нема.

 

Головне менше політики, а більше тиші та дій. Більше показових судових процесів проти суддів та корупції. І ніякої шкоди для тих, кого треба люструвати.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,наркотики,Яценюк,геи и лесбиянки,Порошенко,корупция,люстрация,Бовыкин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.