Наше завдання - сформувати «територію гідності» у всіх сферах життя

21 листопада 2014, 13:08
Власник сторінки
0
34

Рівно рік минув з того часу, коли 21 листопада небайдужі до долі України люди розпочали мирний протест проти злочинного режиму Януковича. Той день назавжди змінив свідомість українців, з того дня поч

Рівно рік минув з того часу, коли 21 листопада небайдужі до долі України люди розпочали мирний протест проти злочинного режиму Януковича.

Той день назавжди змінив свідомість українців, з того дня почалася нова історія нашої держави.

Те, що відбулося на Майдані Незалежності в Києві і на майданах в багатьох містах України та за кордоном, здивувало весь світ.

Революція Гідності, яка починалася з  протесту кількох десятків людей переросла у мільйони свідомих громадян, які вийшли на Майдан, аби відстояти своє право на краще майбутнє.

Та особлива зима подарувала нам багато вражень і переживань – як радісних, так і болісних. Але в обох випадках – величних. Бо кожен розумів, що на наших очах твориться нова історія України.

Спочатку Майдан співав, потім палав і оплакував своїх героїв.

Ті події настільки згуртували українську націю, що люди змогли вистояти серед страху і смерті, змогли змусити злочинну банду, яка роками трималася при владі, з ганьбою тікати з країни.

Однак Україна заплатила надто високу ціну за свій європейський вибір. Ми ніколи не забудемо подвиг героїв Небесної Сотні, які загинули за віру і прагнення до свободи – свободи слова, свободи вибору.

Наша держава і зараз продовжує відстоювати свою незалежність і територіальну цілісність у війні на Донбасі. За долю Батьківщини продовжують гинути кращі сини свого народу, справжні патріоти, які є гордістю країни.

Ця ціна показує нам, що ми не просто захищаємо Україну від агресора, а здобуваємо щось набагато більше - боремося за нашу свободу, нашу гідність!

З реакції багатьох європейських країн, з того як довго і складно вони вагаються між підтримкою цінностей і фінансовими аргументами, ми розуміємо, що перед нами ще довгий шлях.

Поки у нашій державі не викоренена корупція, поки є зрадники, які дбають лише про власні інтереси - ми не зможемо рухатися далі, будувати якісно нове суспільство, де пануватиме мир, стабільність, та верховенство права.

Зараз перед нами стоїть важливе завдання - перенести все те, за що боролися на Майдані, в наше сьогодення. Сформувати «територію гідності» не лише у душах і серцях, а й в політиці, економіці та у всіх сферах життя. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Беркут,корупція,річниця,Ткачук,режим Януковича-Азарова,українська революція,гідність,Евромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.