З такою Київрадою вулиці Героїв Небесної Сотні у нас не буде ніколи...

20 листопада 2014, 18:47
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
29

Київрада нарешті зробила це - у столиці з'явилась Алея Героїв Небесної Сотні


Щоправда, шляхом перейменування лише ЧАСТИНИ вулиці Інститутської. Звісно, наша фракція підтримала це рішення, бо це хоч якась шана тим, хто віддав своє життя за свій народ і свою країну.

Однак, фракція Радикальна партія Ляшка та інші патріотичні сили виступили за перейменування не частини, а усієї вулиці Інститутської - відповідну пропозицію оголосив Олексій Кириченко. Однак, депутати з прокличківської більшості не підтримали це рішення. "За" - лише 20 депутатів.

Крім того, я вніс пропозицію перейменувати також вулицю Банкову (технічної проблеми тут немає). Щоб Президент України щодня ідучи на роботу, пам'ятав, кому завдячуємо змінам в державі. Щоб міжнародні делегації знали, що наш народ шанує своїх Героїв. Щоб наші нащадки знали правду - справжня Революція в Україні почалася 1 грудня 2013 року на вулиці Банковій... Це рішення теж не підтримав депутатський корпус, орієнтований на Кличка, "за" проголосували тільки 22 депутати.

Натомість більшість підтримала пропозицію секретаря міськради назвати іменем Героїв Небесної Сотні частину Інститутської не у статусі нової вулиці, а у статусі Алеї. Щоб таким чином не переривати нумерацію будинків. Тобто вулиці Героїв з відповідними табличками на будинках так і не судилося бути у столиці... Як громадянин вважаю це ганьбою і соромом. Уроки Революції нічому не навчили тих, хто на крові Героїв прийшов до влади...



Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Кличко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,столиця,влада,депутати,Київрада,andriy lozovyi,Банкова,герої,революція,Небесная сотня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.