У Вінниці гучний секс-скандал

14 листопада 2014, 22:52
Власник сторінки
0
337

Дехто з вінницьких активістів мав би бути в партії Ляшка. Щоправда не по ідеологічним переконанням, а за покликом нетрадиційного єства.

Одіозний скандаліст Януарій Шостак виявився подібним на оспіваного в інтернеті поціновувача чоловічих принад та різних збочень Олега Ляшка. Але не тільки обраною лінією поведінки в містечковій політиці. Як виявилось власник ломбардів ̶П̶е̶д̶у̶а̶р̶і̶й̶ Януарій в молоді роки грішив ... одностатевими відносинами з старшими чоловіками. 

Так один з його сексуальних партнерів випадково побачивши фото Януарія на одному з інформаційних сайтів поділився спогадами з обізнаними в політиці людьми. Ті запропонували йому зробити днями відповідну заяву в пресі. 



Дивно, але факт. Дивлячись і спостерігаючи за діями і поведінкою Ляшка та Шостака можна відмітити дивні, але ідентичні метамарфози, які відбуваються з особами чоловічої статі після анальної дефлорації. 




Це і якась буфонадна театральність в повсякденному житті - остання акція з груповими рольовими ігрищами, з передяганнями в костюми чортів та жінок бальзаківського віку тому лишній доказ. Скоріш за все наука і медицина неодмінно пояснить з часом дивні сентенції та взаємозалежність нетрадиційного коітусу з неадекватною поведінкою чоловіків, їх схильність до скандалів, самолюбовання в ЗМІ та мутацією голосу на "баритональний бас", який практично незамінний в пристрасній мітингарській діяльності провінційних політиків. 



А от пояснення активної "революційної" діяльності адептів содомського гріха лежать на поверхні. Це ніщо інше, як підсвідоме намагання постійно перебувати в середовищі брутальних та суворих чоловіків. Де содоміт, чекаючи роками слушної нагоди навернути у власну касту одного з них, хай навіть в наслідок вживання алкогольних та наркотичних засобів, буде довго й прагматично грати будь яку роль, хай навіть абсолютно неадекватної особи.

Отже чекаємо фото, або відео підтвердження цих кулуарних пліток від колишнього спарінг-партнера відомого любителя розкішних пентхаузів та чужих грошей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.