Содом і Гоморра - сучасні ДНР та ЛНР.

11 листопада 2014, 19:22
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
18
952

Вийти не можна залишитися. Розділовий знак кожен має поставити сам.

"...Уставайте, вийдіть із цього місця, бо Господь знищить місто..."
 Біблія, Книга Буття 19:14.

Не хотів про це писати, але не можу тримати в собі. Вибачайте.
Я назву речі своїми іменами. Так треба.

Ніякого миру вже не буде! Війна в Україні буде на довго!
Більше того - ворог готує широкомаштабну наступальну операцію. Головна мета російського президента - Київ. Досить ілюзій!
На окупованих територіях вже зосереджена беспрецедентна кількість російської техніки та живої сили. Єдиний спосіб отримати такий бажаний мир - знищити ворога! Раз і назавжди винищити ворожі сили та очистити нашу землю!

Всього лише два пункти:
1.Евакуювати всіх мирних мешканців, які хочуть залишитися живими. Два тижні часу має цілком вистачити, щоб вивезти всіх мирних мешканців, які ще залишилися.
2.За допомогою авіації та масованих ракетних обстрілів зрівняти з землею всі міста та селища на територіях, контрольованих російськими військами.
Хто виїде - залишиться жити. Хто не зможе покинути свої будинки та майно - загине разом з терористами та російськими бойовиками. Третього не дано.

Жорстоко? Так, безумовно!
Страшно? Дуже страшно! Загинуть люди. Загинуть мирні мешканці. Загинуть всі ті, хто не зможе залишити свої помешкання з нажитим майном та виїхати.
Але по-іншому війну просто не зупинити! 
Ще раз кажу - абсолютно марні будь-які надії на якесь примарне "мирне врегулювання". Пора вже це усвідомити! 

Тільки от ніхто не візьме на себе відповідальність за тисячі смертей мирних мешканців, які просто не захочуть йти зі своїх будинків та залишати нажите майно і за населенні пункти, від яких не лишиться каменя на камені? 


Содом і Гоморра.Відразу після втечі Лота з сім'єю з міста з небес полилися вогонь і сірка, і все було спалено. Це була загибель Содома і Гоморри.

"...І Господь послав на Содом та Гомору дощ із сірки й огню, від Господа з неба. І поруйнував ті міста, і всю околицю, і всіх мешканців міст, і рослинність землі..." 
Книга Буття 19:24-25.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,терористи,Путін,війна,ДНР,ЛНР,сепаратисти,ДНР новости,ЛНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.