У Київраді показали чудеса єдності!

17 червня 2015, 12:09
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
173
У Київраді показали чудеса єдності!

Київські депутати відкинули свої політичні розбіжності та об'єднали зусилля зарад країни!

УДАРівець Олег Калініченко відгукнувся на заклик свободівця Петро Кузик про допомогу 93 бригаді роти вогневої підтримки "Карпатська Січ".

Два детутати з різних політичних сил, ідеологічні суперники, відкинули свої політичні розбіжності і зробили дійсно гідний вчинок - об'єднали свої зусилля для допомоги українським військовим. Загальна біда консолідує непримиренних опонентів навколо єдиного завдання - підтримки наших захисників. Це найголовніше!

Нашим хлопцям на передову були передані 2 бронежилета і 5 пар Гомілок практично з рук в руки. Ми вже давно спостерігаємо, що держава мало допомагає бійцям, і наші мужні воїни виживають в основному за рахунок волонтерів, які їх годують, одягають і купують техніку.

Приклад депутатів Київради - чи не єдина можливість побачити їх роботу у зв'язці. Цей приклад ще раз нам всім засвідчує, що найважливіше - об'єднувати свої зусилля для спільної мети незважаючи на інснуючі розбіжності у політичних поглядах. Не так важливо, в якій політичній силі ти знаходишся, якою мовою розмовляєш та до якої церкви ходиш!

Важливо залишатися Людиною в будь-якій ситуації! 
Важливо бути відповідальним громадянином своєї країни!
Важливо відповідати висоті поставлених завдань!

Я дуже добре знаю і Олега Калініченко, і Петра Кузика! Я дуже радий, що вони зробили це разом, відкинувши свої політичні розбіжності, об'єднали зусилля заради України!

Дякую, хлопці! Сподіваюсь, ваш гідний вчинок стане прикладом для наслідування іншими.
Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,депутат,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.