Юля+Порошенко=комар пісяє

11 листопада 2014, 10:46
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
87

Забувши про свою причетність до процесу...


А уявіть, яка буде веселуха, якщо прем'єром залишиться Яценюк (це очевидно, Порошенко не ризикне виставляти Гройсмана через громадську думку). Але на одного з віце-прем'єрів Порошенко запропонує як суб'єкта коаліції лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко.

А Юлія Володимирівна (хоч їй і політично вигідніше не йти в уряд) погодиться. На зло Арсенію Петровичу, який, на її думку, забрав у неї рейтинг і значну частину кістяка команди.

Ситуативний союз Тимошенко і Порошенка супроти Яценюка всередині однієї коаліції - як не дивно, цілком реалістичний сценарій. Хто б подумав би про такий хід подій ще півроку тому?.. І справді українська політика - це тонкіше, ніж комар пісяє.

Якби це був просто серіал - виборець/глядач міг би запасатися попкорном і спостерігати за напрочуд цікавим процесом.

Однак мова йде про долю держави. Тому запасатися швидше доведеться валокордином і заспокійливими засобами. На жаль...



Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,парламент,Радикальна партія,Володимир Гройсман,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,політика,Юлія Тимошенко,Арсеній Яценюк,Кабмін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.