Партія "Воля" (фото+відео)

09 листопада 2014, 17:31
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
3
569

Розкол на членів партії та її "мізки".

Все. Партія "Воля" остаточно узурпована Юрієм Дерев'янком.
І мета цього ганебного рейдерського захоплення - не просто мати під рукою кишенькову партію, якою можна буде потім торгувати на право і на ліво, не просто мати депутатську групу в парламенті і тому бути вхожим до кабінету голови ВР. Не просто здобути собі ім'я, вчасно примазавшись до прийняття люстраційних законопроектів. Мета глобальніша - розпорошити пасіонаріїв, які об'єдналися навколо цінностей Майдану ще задовго до його початку і змогли за такий короткий час зробити купу хороших та корисних для суспільства справ, в тому числі, провести до Ради кількох своїх представників. Ще глобальніша мета провокованого Дерев'янком конфлікту - нанести удар по Політична партія "Об'єднання "Самопоміч". Саме для цього у деяких ЗМІ так активно роздувався цей внутрішній партійний конфлікт.
Ми до останнього вірили, що Юра Дерев'янко схаменеться і не піде на загострення, яке в результаті призведе до виходу з партії її "локомотивів" та поступової маргіналізації самої партійної структури. Ми думали, що він не піде на це, керуючись здоровим глуздом, або хоча б, керуючись своїм досвідом ведення бізнесу. Але наші сподівання виявилися марними. 
Нас "кинули", просто "розвели", як лохів. Нагнули і трахнули без вазеліну, вибачте за грубість. Це правда. А я завжди кажу правду, навіть якщо вона не зовсім приємна...
Так от. Вищезгадана ситуація лише зайвий раз доводить, що політик Юра Дерев'янко - не самостійний гравець в українській політиці і рішення за нього приймають зовсім інші люди. Хто? Відповідь на це питання можна прочитати, аналізуючи, які саме телеканали приділяють найбільшу увагу до внутрішнього конфлікту в партії "Воля". 
Навіть не конфлікту - розколу! Так, саме розколу! Давайте навчимося нарешті називати речі своїми іменами. Дійсно відбувся розкол на членів партії та її "мізки" - справжніх активістів, заяви яких про вступ в партію пролежали без розгладу по 3-4 міісяці. А робилося це з простою метою - отримати лояльну більшість при голосуванні на таких збіговиськах. Члени партії залишилися і продовжили покірно голосувати за різну партійну фігню, типу переобрання КРК, прийняття новий членів зі списку Дерев'янка, рішення самостійно приймати участь у місцевих виборах, які апріорі будуть провалені та інше. Ну а "мізки" пішли пити каву разом з Єгором Соболєвим у найближчий фаст-фуд на Хрещатику. Кава, до-речі, була реально смачна!  
Бо споживалася в колі однодумців, які разом пройшли нелегкий відрізок шляху і точно йтимуть ним далі - до повного очищення влади від поганців та наведення порядку в країні.
Кожен зробив свій вибір. Крапки над "і" - розставлені. 
Рухаємось далі!

P.S.: Я так і не став членом (в усіх сенсах цього слова) партії "Воля" 
Але якби і був таким - то сьогодні неодмінно б з неї вийшов, як це зробили мої друз'ї та побратими по боротьбі. Неможливо бути в одній кімнаті з жуликами та крадіями.

P.P.S.: Можна "віджати" у активістів партію, але ніколи не вкрасти волю!
Мені реально шкода Юру Дерев'янка. Один уже намагався узурпуати владу в країні та вкрасти у нас право вільно дихати. Зараз цей тип проживає в Ростові.
І я йому не заздрю! 

P.P.P.S.: До-речі, щоб ви розуміли, сьогодні один з людей Юри Дерев'янка ненароком зізнався в тому, що кілька років тому був членом партії регіонів...
Цікавий факт, правда?

Я написав те, що мав написати. Свої думки і враження. Без цензури.
Я, позапартійний та незалежний громадський активіст, громадянин моєї країни, яка має таке ніжне жіноче ім'я...

Почуємося, побачимося вже незабаром. 
Слава Україні!


Для тих, кому цікаво подивитися, чотири години з'їзду Волі - на відео НБН. Виступ Єгора Соболєва на відео №8, з 24 хвилини. Відео 9-10 - що відбувалося після того, як Соболєв покинув з'їзд, заявивши, що виходить з партії.
Не знаю, чи хтось буде передивлятися, але нехай буде для історії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: воля,Україна,Єгор Соболєв,Самопоміч,Евромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.