Наступним Президентом стане Яценюк

01 листопада 2014, 13:18
Власник сторінки
0
168

Всеядність команди Порошенка зіграла з Блоком Президента дуже злий жарт.

В гонитві за більшістю у Верховній Раді партійці Порошенка опустились до того, що взяли у свою фракцію екс-регіонала та поставщика тітушок на Антимайдан під час Революції Гідності Петра Юрчишина. Рідний брат якого був у фракції Литвина в обласній Раді і навітьперейшов у фракцію ПР вже після жорстокого розгону Євромайдану в Києві.

Сам же Петро Юрчишин, пішов шляхом Лесика Довгого і  відверто скупив голоси виборців на минулих виборах до Ради, як справжній самозванець видавав себе за кандидата від Блоку Порошенка. 


Чи знає біографію цього діяча Президент? Хочеться вірити, що ні. 

Чи знає, якими методами він протиснувся у Верховну Раду? Хочеться вірити, що ні. 

І як тепер буде Президент дивлячись у вічі казати Заходу і ЄС про чесні демократичні вибори, якщо в його рідній області відбулись такі фальсифікації і знущання над Законом і людською гідністю?

Чи готовий Президент почути всю правду про Зраду, яку за великі гроші вчинили люди з його найближчого оточення, чи він вже готовий поступитись президентським кріслом  власним опонентам? 

Далі буде... Чекайте повний перелік прізвищ Зрадників Президента, Вінниччини та Революції Гідності.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.