Звідки ростуть ноги виборчих маніпуляцій Петра Юрчишина?

29 жовтня 2014, 09:18
Власник сторінки
0
76
Звідки ростуть ноги виборчих маніпуляцій Петра Юрчишина?

«Регіонал», довірена особа Володимира Литвина, одіозний бізнесмен, про якого у Хмільнику ніхто доброго слова не скаже – все це характеристики Петра Юрчишина.

І він переміг на 13-му окрузі? Якщо можна назвати перемогою тотальний підкуп і фальсифікації, то саме в цьому він став рекордсменом і переможцем влади грошей над здоровим глуздом на цих виборах, напевно навіть в масштабах України.

Дуже простий шлях до цієї «перемоги». Щоб зрозуміти – що ж відбулося на 13-му виборчому окрузі, коли екс-регіонал зумів виграти в області, яка дала найвищі відсотки за «Блок Петра Порошенка» – слід уважно придивитися до дійових осіб.

Особа № 1 – голова виборчого штабу Юрчишина Наталія Холод (http://i-vin.info/news/mykola-katerynchuk-pislya-prograshu-na-vyborakh-zatyaguye-protses-pidrakhunku-golosiv-8476). Власного статусу не приховує.

Але на чому спеціалізується у повсякденному житті? На рейдерських захопленнях!

Не вірите? А будь ласка власноруч написане резюме прочитайте (http://warto.com.ua/team/natalia-holod/).

Звідси – банальний рейдерське захоплення «регіоналом» Юрчишиним 13-го виборчого округу. Нонсенс, але людина, яка організовувала осередок Партії Регіонів у Хмільнику та є рідним братом особи, що вступила до фракції «ригів» в обласній раді уже після побиття студентів на Майдані (Миколи Юрчишина) відважилася позиціонувати себе як член команди Президента!

Світлинами Петра Порошенка рясніли усі агітаційні газети Юрчишина. І на цьому тлі Юрчишин розгорнув небачену сітку мереженого маркетингу. За голос давали від 200 до 300 гривень. Вдвічі більше тим, хто приведе ще 10 осіб. Вп’ятеро більше – координатору-десятнику.

І зрослося!

У базовій для Президента області – Вінницькій!

Жити по-новому, кажете. З депутатами-«регіоналами» та фахівцями з рейдерського захоплення?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.