"Чорнуха" в останній день агітації

25 жовтня 2014, 11:24
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
1
214

Продовжуються порушення на виборах 2014

В останній день агітації, о 22:00, в підземному переході на станції метро "Петрівка", активістами Громадської Варти Деснянського району було виявилено розповсюдження "чорнухи" проти однієї з демократичних політичних сил. 

                    
                    
Міліція прибула на місце події надзвичайно оперативно - за 5 хвилин. Можливо, така оперативність тільки через те, що я по телефону представився кандидатом в народні депутати по 213-му виборчому округу... Зазвичай, раніше доводилося досить довго чекати на правоохоронців - іноді навіть по пів години... 
Також оперативно на місце події прибув радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Зловмисники найняли розповсюджувати цей політичний бруд за 150 гривень двох молодих дівчат-студенток, яким ледве виповнилось 18 років. Справді, ще діти! Самі дівчата були в шоці, як дізналися, що саме за газети і з якою інформацією вони роздавали людям в підземному переході... 
Обіцяли все розповісти представникам правоохоронних органів: хто і за скільки їх найняв та як цих покидьків можна знайти. Наразі дівчата дають покази, а цим питанням займаються компетентні органи. 

                   

P.S.: Дівчат-студенток допитають та відпустять, а от виродків, які їх найняли буде покарано у всій відповідності до Закону. 

P.P.S: Мені абсолютно байдуже, представники якої політично сили порушують Закон і застосовують заборонені прийоми по відношенню до своїх конкурентів. Закон - один для всіх і він має виконуватися! Порушникам - суворе покарання! 
Ці вибори мають пройте чесно!!!

P.P.P.S.: Такі випадки треба виявляти і присікати одразу, бо вже завтра на столичних станціях метро недосвідчені обмануті студенти можуть розповсюджувати ДНРівські газети "Новороссия", навіть не підозрюючи, якої шкоди завдадуть своїй країні...

Наразі продовжуємо моніторити ситуацію. У кого є будь-яка інформація про порушення на виборах - телефонуйте особисто мені: 097-971-16-42. 
А ще краще - одразу по 102! :)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: вибори,політика,Троєщина,Самопоміч,політагітація,Андреєв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.