Вибори 2014. За кого проголосує рідна Троєщина?

24 жовтня 2014, 23:04
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
403

Київ. Деснянський район. Виборчий округ №213.

Такі коментарі дійсно надихають, підтримують у важку мить! 

Наталья Марчук: "...Действительно, осталось чуть -чуть!!! Веру не сломать. 
ВЫ единственный кандидат на которого я ничего не нашла )))))
Так что ломаем стереотипы вместе.... изменить можно все, пусть не за день... Слава Украине!..."

Дякую, Наталья Марчук! 
На мене дійсно немає жодного компромату, бо у мене - кристалічно чиста репутація! Колись давно Вацлав Гавел сказав слова, які стали для мене сутністтю життя: -"Кожний, хто говорить, що політика - брудна справа, бреше. Політика - це просто велика праця, якою повинні займатися тільки люди з кристалічно чистою репутацією, оскільки тут особливо легко морально забруднитись"...
Саме тому я йду у велику українську політику, щоб змінити її зсередини! Ми зламаємо стереотип про те, що політик обов'язково має бути негідником. Ми зламаємо стереотип, що виграти вибори неможливо без грошей та зв'язків. Один із стереотипів про рідну Троєщину ми вже майже зламали: інформаційні куби кандидата в народні депутати Юрія Андреєва простояли на Троєщині два тижні, без жодного нагляду, і залишились неушкодженими. Ми принципово залишали їх на ніч, не згортаючи і не охороняючи. Робили це, щоб зламати стереотип і всім довести, що Троєщина - зовсім не бандитський район і тут можна спокійно залишати на ніч агітаційний куб, не хвилюючись, що його вкрадуть чи зламають... У нас майже вийшло!  Багато мешканців району зупинялися біля таких інформаційних кубів, щоб прочитати мою регіональну програму та ознайомитись з молодим кандидатом, що наважився кинути виклик системі. 

Допоки хтось із опонентів молодого кандидата не отримав результати останнього соціологічного дослідження.... 

Тоді в одну ніч цілоспрямовано знищили половину інфокубів, в найбільш людних місцях. Три штуки поламали, ще два - банально вкрали. Але то все фігня!

Можна зламати інформаційний куб опонента, але ніяк не можна зламати саму людину та її волю! Ну а красти вони всі давно вже звикли. Насправді, їм навіть байдуже, що саме красти: інфокуби чи бюджетні гроші. Просто у злодія єдина ціль у житті - красти.

Нічого! Ще трошки залишилось почекати. 
26 жовтня багатьох здивує. Особливо на 213 виборчому окрузі... 

Команда "Об'єднання "Самопоміч" + партія "Воля" – це потужне об’єднання кристалічно чистих людей, які мають спільну мету – змінити свою країну, змінити світ навколо себе, зробити його кращим, а всіх оточуючих людей навколо – щасливішими.


"Самопоміч" - це зараз єдина команда справжніх реформаторів. «Реанімаціний пакет реформ» та «Воля», які входять до «Об'єднання «Самопоміч» та які вже показали себе у вмінні готувати якісні революційні законопроекти - це те, що Україні зараз необхідно!

Будь собою. Співпрацюй з іншими. Допомагай тим, хто потребує! Візьми і зроби своє краще майбутнє!

                                                   

Ми вже змінюємо свою країну не словами, а конкретними ділами!
Ми хочемо змінити саму прогнившу систему, а не тільки таблички на дверях окремих чиновників!
Ми йдемо до Верховної Ради, щоб зробити політику чистою, полагодити непрацюючі соціальні ліфти та відчинити вам всі замкнені двері.

Ми візьмемо і зробимо це разом! Бо тільки разом - ми сила!
Так переможемо!

                   

Троєщина голосує за "Об'єднання "Самопоміч" - №15 у виборчому бюлетені!  

Троєщина обирає народним депутатом громадського активіста і майданівця Юрія Андреєва - №1 !!! 


                


Воля Політична партія "Об'єднання "Самопоміч" № 15 у виборчому бюлетені з партіями.
Юрій Андреєв № 1 у виборчому бюлетені з мажоритарниками. 

Троєщина має вибір! 

За кілька днів всі ми прийдемо на виборчі дільниці. Багато хто ще не визначився зі своїм вибором і робитиме це безпосередньо у кабінці для голосування. Я дуже всіх прошу - за кілька днів, що лишилися, особисто перевірте кожну політичну силу, кожного мажоритарного кандидата на своєму виборчому окрузі! Ми заплатили дуже дорогу ціну за нашу свободу і просто не маємо права зробити помилковий вибір!
Перед тим, як йти на виборчу дільницю, проаналізуйте кожного кандидата - хто чим займався, хто і що з себе представляє, так би мовити - "хто чим дихає". Пам'ятайте, що діяльність політика та кандидата в нардепи визначається не кількістю бордів, а реальними справами. Обирати на виборах треба тих, кого особисто знаєш по реальним справам. Перевірений спосіб – це самому включитися в справи свого району. Найкращий спосіб дізнатися за кого голосувати - самому стати активним громадянином. Тоді ви точно знаєте, хто жулик, хто тільки перед виборами вилазить на білборд, а хто є постійно разом з вами. В нормальних країнах саме так політиків і вибирають.

У мене немає можливості друкувати дорогу глянцеву поліграфію та наймати агітаторів по 200грн/день. Я не розвішую своє обличчя на білбордах та не купую ефіри на телеканалах. Я не обливаю брудом своїх конкурентів на окрузі, з посмішкою спостерігаючи, як вони тотально "мочать" одне одного, міряються рейтингами і з усіх сил намагаються довести, що саме вони най-най-най. 
Я веду свою кампанію чесно, в першу чергу, по відношенню до самого себе. 
Я веду свою кампанію, зустрічаючись з людьми у дворах та на перехрестях, спілкуючись особисто, віч-на-віч, дивлячись в очі своїм виборцям. 
Але Троєщина - величезний півмільйонний масив і дуже важко без матеріальих ресурсів донести до кожного його мешканця свою принципову позицію та програму дій.
Тому я прошу у Вас допомоги, дорогі мої сусіди по місту! 
Просто натиснувши "лайк" та зробивши перепост цього листа, ви не потратите багато свого часу, а от хорошій справі дійсно допоможите! Розказавши про мене своїм друз'ям, сусідам та знайомим, ви дасте можливість порядній людині стати депутатом. І у вас точно буде свій депутат у Верховній Раді. Це не означає, що через мене можна буде "робити справи", але це точно означає, що я буду допомагати вирішувати проблеми.

Будуть якісь питання - телефонуйте:
(097) 971-16-42; (093) 904-40-07;

Щиро Ваш
Юрій Андреєв - кандидат в народні депутати по виборчому округу №213 від політичної партії "Воля" та "Об'єднання "Самопоміч".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: воля,Київ,кандидат в депутати,вибори,округ,Троєщина,Самопоміч,Андреєв,Евромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.