Закликаю мешканців 94 округу підтримати Гліба Лірника

24 жовтня 2014, 14:05
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
27

Не дамо жодного голосу інсуліновому барону Віктору Романюку!


Дорогі мої обухівці та васильківці! В 2013 році на нашому 94 окрузі відбулися позачергові вибори народного депутата, де ви обрали своїм представником у парламенті мене, за що щиро вам вдячний. На жаль, вибори були вщент сфальсифіковані - і до Верховної Ради потрапив олігарх, прихований регіонал Руслан Бадаєв, який розказував, що він "незалежний", але в парламенті самовіддано і дуже старано лизав сраку тирану Януковичу. Сором і ганьба, що наш патріотичний обухівсько-васильківський округ у парламенті сьогодні представляє прислужник тиранії. На цих виборах Бадаєв зареєструвався кандидатом, але знявся, бо злякався, що патріоти викинуть цього негідника на смітник, де йому і місце.

Цього разу я не йду по округу, оскільки рішенням з'їзду Радикальної партії мені довірили йти до ВР за списком і їздити по всій країні, піднімати людей. Але серцем я з вами і, ставши народним депутатом, захищатиму інтереси обухівців та васильківців.
Так сталось, що наш кандидат на окрузі зняв свою кандидатуру. Тому я прошу вас підтримати Гліба Лірника, а по списку проголосувати за Радикальну партію Олега Ляшка як єдину антиолігархічну силу.

Незважаючи на те, що я не підтримую політику президента Порошенка, закликаю вас підтримати кандидата від БПП Лірника. Він молодий, а ви краще мене знаєте, що підняти Україну з колін може тільки молодь, дати українцям гідне життя може тільки молодь. Старі пердуни у Верховній Раді та органах виконавчої влади вже довели країну до ручки і хочуть далі керувати країною, наживаючись і наплювавши на людей. Натомість молодь - це авангард радикальних змін у нашій країні.

Подобається Лірник чи ні - усім патріотам треба його підтримувати. Я з величезною повагою ставлюся, наприклад, до Наталки Ковальчук. Але об'єктивно у неї немає шансів на перемогу. Якщо ми, браття і сестри, не підтримаємо Лірника, до Верховної Ради проскочить інсуліновий барон Віктор Романюк, який іде від "Хороводного фронту" прем'єра Яценюка, який завалив економіку і здав наш український Крим. Обрати Романюка - це буде сором, не менший, ніж Засуха чи Бадаєв.

Романюк нажив мільйони доларів, брудні від крові, на нещасних людях, хворих на цукровий діабет. В той час, коли ми боролися з режимом Януковича на Майдані, Романюк катався на яхті на Італійському узбережжі. Чи буде такий персонаж захищати людей у Раді? Ніколи. Швидше купить собі нову яхту.


Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Кандидат у народні депутати України
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Яценюк,РПЛ,Обухів,Радикальна партія,Романюк,Україна,вибори,Васильків,Андрій Лозовий,Руслан Бадаєв,економіка,Петро Порошенко,вибори до Верховної Ради
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.