Вінницькі "регіонали". Недоторканні чи недолюстровані?

22 жовтня 2014, 10:41
Власник сторінки
0
76

Революція Гідності, Небесна Сотня, Євромайдан, АТО, війна з кремлівським агресором - всі ці святі для кожного українця поняття залишились для вінницьких регіоналів пустим звуком.


Як впізнати колишнього регіонала серед великої кількості політиків? Дуже просто, це люди, які йдуть до влади так, як заповідав їм великий Мао  Янукович - по трупам. В прямому й переносному сенсі.

По трупам людей загинувшим під колесами дорогих джипів в декількох п'яних ДТП. 




Це ті політики, які брудно і нахабно спекулюють на жертовній загибелі Героїв Євромайдану, видаючи себе за кандидатів від демократичних сил, які вибороли разом з усією країною право на Незалежність та Волю від тиранії кремлівського запроданця шапкокрада. 

Це ті ділки, які видають себе за благодійників, нібито допомагаючи захисникам України в зоні АТО, підкуповуючи всеядних псевдоволонтерів-заробітчан для хвалебних прогинів в пресі на їх честь.

Це ті самі кандидати в нардепи, які балотувались у 2012 році від влади, маскуючись під виглядом самовисуванців, з вже написаними заявами про вступ у фракцію партії регіонів.

Це ті політики-кандидати, які скоюють замахи на конкурентів та погрожують нескореним землякам.

Це ті бізнесмени, які наживаються з року в рік на важкій праці селян, скуповуючи за безцінь молоко, продаючи його ж з рентабельністю у 500%-600% відсотків в супермаркети й магазини, розраховуючись з селянами вже після отримання надприбутків від мережі посередників та монополістів. Зрештою цей список можна продовжувати дуже довго. Але є ще одна характерна риса регіоналів, які далі рвуться до влади. Це чітка вертикаль підлеглої і недорогої обслуги. Від безробітнього депутата місцевої ради до генерального директора телеканалу. 

Що може пов'язувати шахрая, який винен банкам декілька мільйонів гривень з державним службовцем і чиновником високого рангу? Партійна приналежність? Швидше ні. Їх поєднує ідеологія. Ідеологія грошей та влади. Просто інколи ця ідеологія змінює партійну вивіску. З "КПРС" на "НДП",з "СДПУ" на "ЗА ЕДУ", чи ПР.



Так сьогодні відомий на Вінниччині одіозний регіонал Юрій Яремчук присвятив весь власний передвиборчий час на державному телебаченні ВДТ "мочилову" кандидата від Петра Порошенка - Катеринчука. Звісно ворон ворону око не виклює. Гендиректор ВДТ Любов Коваленко теж депутат обласної ради від партії регіонів, як і вищезгаданий Яремчук. І нібито дивувати нічому. Але є речі, які насторожують в цій зухвалості вінницьких регіоналів. 


Заступник голови Партії регіонів та депутат Верховної Ради Дмитро Щенцев вручає квиток члена Партії регіонів новоспеченій регіоналці – генеральному директору Вінницької обласної держтелерадіокомпанії Любов Коваленко. 2010 рік

Якщо хтось думає, що вічний директор ВДТ Коваленко не знає, що по виборчому законодавству агітацією вважається здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за певного кандидата у депутати, а не поливання брудом опонентів на замовлення Хазяїна, то він помиляється. Все всі знають і все всі розуміють. 

Чому свідомо йдуть на такі порушення Законів України та елементарної людської моралі колишні регіонали? 

Варіантів декілька. Або вони чекають скорого повернення ростовського Хама, або в них з'явився інший впливовий покровитель. Що ж дуже скоро вибори закінчаться і жителі Вінниччини неодмінно дізнаються відповіді на всі вінницькі політичні кросворди, а можливо й самі почнуть задавати незручні питання всім, хто сьогодні причетний до наруги над Перемогою Українського Народу.

Борітеся — поборете!
Вам бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.