З керівником тітушок Терещуком Юрчишин розраховується землею

14 жовтня 2014, 14:19
Власник сторінки
0
572

Настільки брудного та цинічного ведення передвиборчої кампанії досі не було.

По території округу №13 слідом за Миколою Катеринчуком, який проводить зустрічі із виборцями, їздить автобус із 30 міцними хлопцями від Юрчишина. Вся робота цих хлопців - зривати Катеринчуку зустрічі. Настільки брудного та цинічного ведення передвиборчої кампанії досі не було.

Кандидат в народні депутати України від Блоку Петра Порошенка у виборчому окрузі №13, чинний народний депутат Микола Катеринчук звернувся із заявами до начальника управління Служби безпеки України у Вінницькій області та до начальника Хмільницького РВ УМВС у Вінницькій області про перешкоджання діяльності народного депутата України та порушення виборчого законодавства. 11 жовтня 2014 року ним, як народним депутатом України обраного по мажоритарному виборчому округу №13 та, як кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 13, одночасно проводилась зустріч з виборцями в селі Лелітка Хмільницького району Вінницької області, на якій були присутні мешканців цього населеного пункту.

На початку зустрічі з виборцями до масового заходу в присутності багатьох людей під’їхали три легкові автомобіля з яких вийшло приблизно біля восьми чоловік міцної статури. Керував їх діями мешканець Хмільника Терещук Руслан Васильович, 1987 р.н., надаючи усні вказівки на здійснення протиправних, хуліганських дій, направлених на перешкоджання діяльності народного депутата України та посягання на його життя та майно, як державного діяча, шляхом нанесення присутнім особам тілесних ушкоджень та нападу на автомобіль народного депутати України з метою спричинення даному майну значної майнової шкоди та його фізичного ушкодження.

Спільними зусиллями мешканців даного населеного пункту та помічників Миколи Катеринчука вдалося попередити втрати фізичного та матеріального характеру.

«Згідно статті 112 КК України посягання на життя народного депутата  України, вчинене у зв'язку з їх державною чи громадською діяльністю, - карається позбавленням  волі  на  строк  від  десяти  до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі», - йдеться в заяві. 
Люди які перешкоджали Миколі Катеринчуку та намагалися завдати йому фізичної шкоди, діяли за вказівкою одного з його опонентів по 13-му виборчому округу, а саме Петра Юрчишина.

А ось про лідера юрчишинскьких «тітушок», Руслана Терещука відомо і в самому Хмільнику. Хлопець - просто надзвичайно везучий. Двічі протягом двох років він отримував від міського голови Хмільника Глушка, найближчого друга Юрчишина дозволи на безоплатне отримання землі під забудову. Так у 2011 році Руслан отримав землю по вулиці Нахімова 22/2. Згодом, у 2012 Руслан отримав ділянку 0, 08 га по 3 пров. Садовського, 1  Хмільнику. Мабуть, саме за цю і не тільки цю щедрість своїх господарів тепер Терещук відпрацьовує тітуханом у Юрчишина.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.