Новий джип за кіпіш пообіцяв Юрчишин Яремчуку

14 жовтня 2014, 09:24
Власник сторінки
0
218
Новий джип за кіпіш пообіцяв Юрчишин Яремчуку

Юрій Яремчук, депутат Вінницької обласної ради від «Партії Регіонів» знову «технічно» заробляє на виборах.

Цього року він стає політичним хлопчиком для задоволення утіх у хмільницького бандита-регіонала Петра Юрчишина.

Нагадаємо, на минулих виборах до Верховної Ради Яремчук був технічним кандидатом у скандально відомого нардепа Олександра Шепелева. Але після того, як його патрон посеред виборчої кампанії припинив активну боротьбу, Яремчук став підробляти допомогою іншим колегам-опонентам. За підсумками виборів отримав 0,5 відсотка не знайшовши підтримки навіть 500 виборців. Всю свою виборчу програму він вмістив у 1300 знаків (хоча Закон дозволяє 3900), яку дослівно переписав з виборів 2012 року. Жодної конкретики вона не містить. Яремчук як кандидат обіцяє, що «будучи обраним депутатом, зобов’язуюсь відвідувати засідання, особисто голосувати і вести себе гідно народного обранця». Разом з тим, у нинішній обласній раді депутат Яремчук відомий тим, що пропустив чимало засідань і на його поведінку надійшло найбільше скарг від різних інстанцій. Під час останніх «дворцових заколотів» в облраді Яремчук став одним з тих, проти кого виступила громада, вимагаючи вигнати його з ради. Їх підтримали виборці Оратівського району, у якому за допомогою судів він переміг у 2010 році. Адже після виборів вони не бачили його жодного разу.

Цього разу виступає Яремчук на «підтанцовці» у Юрчишина. Той програму свою переробив. Більше того, взявся за спаву виборів завзято. Навіть пофарбував свою політичну агітацію під колір «Блоку Петра Порошенко», видаючи себе за кандидата від Президента. Хоча, насправді, висуванцем від Блоку Президента є Микола Катекринчук.

Яремчук може знадобитись Юрчишину у судах, адже судова тяганина є джокером депутат обласної ради. На минулих виборазх Яремчук неодноразово намагався затягнути процес виборів, завести скандали та інтриги під час кампанії. Але програва. Цього разу Юрчишин підкріпив Яремчука із його хворобливою біганиною по судах ще й сином голови Хмельникського райсуду і своєю донькою-нотаріусом.

За даними джерел, Юрчишин пообіцяв за вапрвну роботу подарувати після виборів Яремчуку новий джип. Можливо тоді, Яремчуку нарешті вистачить коштів від реалізації джипу на те, щоб розрахуватись нарешті із комунальниками, які навіть свого часу зверталися до голови обласної ради із проханням посприяти тому, щоб Яремчук перестав залякувати комунальників та просто сплатив за борги.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.