На Вінниччині знову з'явились тітушки!

12 жовтня 2014, 22:23
Власник сторінки
0
105

Екс-регіонал Петро Юрчишин вже відверто сумує за роками правління Януковича.


Керівних міського осередку партії регіонів м. Хмільник та поставщик тітушок на Антимайдан під час Революції Гідності Петро Юрчишин, знову взявся за старе. 

Йому не писані жодні закони, він не боїться міліції, прокурати, СБУ, мало того, в приватних розмовах він називає конкретні суми за які вирішив свої питання по виборам на 13 окрузі. За словами самого кандидата-регіонала в нього є надійний дах навіть серед діючих нардепів, один з яких благословив його виборчі каруселі по Хмільнику-Козятину-Калинівці. Дійсно вже є достовірна інформація, що одному з нардепів колір зелених баксів засліпив очі настільки, що він примудрився продати три округи в області колишнім регіоналам. Про цього діяча, який підставляє керівництво держави ми напишемо окремо.

В брудній боротьбі проти єдиного кандидата від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Катеринчука, регіоналу Юрчишину допомагають місцеві депутати-регіонали та тітушки.

Сам Юрчишин поки що не боїться сміттєвих баків, люстрації та народного гніву, адже має таке собі місцеве ОПГ з 50 братків, які під час Євромайдану брали активну участь в Антимайдані та боротьбі з патріотами України в Києві.

Чому ж так знахабнів Юрчишин, що вдався до відкритого протистояння із застосуванням тітушок на виборах до Верховної Ради? 

Справа в тому, що нещодавно викрилась його чергова брехня, як він видавав себе за "людину Порошенка": http://blogs.korrespondent.net/blog/politics/3427437/ 

І він занервував, що в черговий раз витратить десятки мільйонів гривень на брудні маніпуляції в ЗМІ, технічних кандидатів та підкуп виборців і знову зазнає ніщивної, але безповоротньої поразки Миколі Катеринчуку. 

Вже декілька днів районами області курсує автобус з тітушками Юрчишина, завдання яких влаштовувати провокації проти Миколи Катеринчука. Ці провокації можуть закінчитись справжніми фальсифікаціями, вкиданням бюлетнів у скриньки та каруселями в день голосування. Чи готові ми терпіти таке зухвальство?

Шановні земляки. Сьогодні прийшов час і нам сказати слово. Чи дозволимо ми негідникам регіоналам знову дурити українців, чи готові ми простити їм смерть Героїв Небесної Сотні? Чи готові ми простити їм здачу Криму, знищення Армії та зраду Країни на поталу кремлівському карлику?

Ми не маємо на це морального права. тому оголошуємо безстрокову акцію народної люстрації та супротиву. Про подробиці мобілізації патріотів Вінниччини читайте на сайті "20 хвилин" та в соцмережах. 

Слава Україні! Смерть ворогам" 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.