Мандатна лихоманка

12 жовтня 2014, 21:23
Власник сторінки
0
125
Мандатна лихоманка

Чого очікувати від Найєма, Семенченка та інших «нових політиків»?

Життя все ж таки непередбачувана штука.

Приклад: 22 січня цього року на вулиці Грушевського в Києві бійці спецзагону внутрiшнiх вiйськ «Ягуар» на морозі роздягли до шкарпеток громадянина Гаврилюка Михайла Віталійовича і в такому вигляді провели з ним фотосесію (при тому, що того дня температура в Києві становила −10 °C).

Минуло півроку, і пана Гаврилюка знову можна побачити на вулиці Грушевського. Метрах в двадцяти від того самого місця стоїть білборд з його усміхненим обличчям та надписом «Народний Фронт».

Михайло Гаврилюк став одним з багатьох учасників подій останнього року, в яких нещодавно прокинулося бажання зайнятися законотворчою діяльністю в стінах Верховної Ради. Серед цих людей – журналісти, громадські діячі, волонтери, військові, експерти тощо. Йдуть вони по списках багатьох різних партій – старих, нових та перейменованих – і вже домовилися зібратися в єдине міжфракційне об’єднання. Зрозуміло, що читач Reformate – це не та людина, яку в першу чергу цікавлять прізвища чи назви партій. Тому давайте одразу перейдемо до суті цього вельми цікавого явища.

Читати далі

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Мустафа Найєм,Семен Семенченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.