Юрчишин найняв у довірені особи сина голови суду

11 жовтня 2014, 15:11
Власник сторінки
0
236

Петро Юрчишин жваво розпочав агітаційну кампанію. Цього року він врахував помилки виборів 2012 року. І зміни почав зі своєї команди.

Довірені особи Юрчишина у 2012 році: Крилова Лілія Анатоліївна - тимчасово не працює, Собчук Михайло Петрович - пенсіонер, Ярова Галина Григорівна - ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Дружелюбівка.

Одразу після виборів у держреєстрі з'явилося повідомлення про початок будівельних робіт, а саме про будівництво житлового будинку та господарських будівель по вул. Пролетарська, 76 у с. Дружелівська Калинівська району Вінницької області, ІІ категорія складності, замовником якого стала та сама вчителька ЗОШ Ярова Галина Григорівна.

Михайло Собчук - взагалі постійний заробітчанин на виборах. Був і членом ОВК №13 пд час виборів Президента в 2014 від Петра Порошенка. У складві окружної виборчої комісії територіального виборчого округу N 13 у 2010 році головою був все той  Собчук   Михайло   Петрович,   1957   року народження,  освіта  вища,  проживає  в  місті Хмільник Вінницької області - від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В. 

Але вже після Майдану по Хмільнику пішли чутки, що за те, що Михайло Собчук брав участь в Євромайдані, Юрчишин звільнив його сина, який працював юристом. Швидше за все, там була зовсім інша підстава для звільнення. Офіційно. Але направду - саме за участь Собчука у Майдані.

Третьою довіреною особою була безробітна Крилова. Але до складу депутатів Козятинської міської ради 6 скликання у 2010 році по багатомандатному виборчому округу увійшли: Крилова Лілія Анатоліївна, 1969 року народження, громадянка України, позапартійна, кореспондент газети «РІА-Козятин», мешканка м. Козятина,від Козятинської міської організації політичної партії «ВО «Батьківщина». Та сама "безробітна" Крилова, що і зараз пише у тій саме газеті. А до речі, згідно законодавства, журналістам заборонено було брати участь у виборчих процесах. Проте підтримку "РІА" Юрчишин мав і тоді, і зараз.

Довірені особи Юрчишина у 2014 році: Клімик Костянтин Костянтинович - АН НВП "Візит". Юрчишина Ольга Петрівна - Хмільницький районний нотаріальний округ.

Працівник юрчишинівського "Візиту" Клімик - то син судді хмільникського суду. Клімика Костянтина Олександровича 1963 року народження. Останній у 1991 році закінчив Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е. Дзержинського; З березня 1993 року по березень 2004 року працював суддею Хмільницького міського суду Вінницької області. З квітня 2004 року, після об’єднання Хмільницького районного та міського судів, по теперішній час - суддя Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області. Деякий час навіть виконував обов'язки голову цього суду. Він та молодий суддя Олійник були в кінці 2013 кандидиатами на посаду голови.  При цьому голова ради суддів Інна Отрош відзначила: «під час спілкування з претендентами відчувалося, що в суді панують дружні взаємини». Вона висловила сподівання, що такими вони й залишаться. Зараз на офіційній сторінці райсуду у інтернеті головою значиться саме Клімик.

Тож, дружні взаємини у суді залишаться. Тима паче, для Юрчишина.

Отож, гарна в Петра Васильовича команда помічників - син голови суду та власна донька-нотаріус. Ці - не минулі, точно не підведуть. А про об'єктивність під час судових суперечок краще промовчимо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.