Капітан Вітко

05 жовтня 2014, 12:06
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
51

Мій друг і брат Артем. Командир батальйону "Луганськ-1". Позивний - Прага. Злобний каратєль

Прєдставітєль кієвской хунти (аби ж то вона була тая хунта :(( краще вже навіть хунта, ніж така ху..я, як зараз, коли влада здає наш Донбас). Жестокій бандеровєц, которий приїхав з Галіциї насаждать луганскому і донєцкому народам ценності фашизма і євросоюза. А точніше луганчанин, який вчився у Харкові, патріот, він захищає свою землю від вати. Брат Прага розповідвє:

- Оце їду з Києва і зустрічаю дезертирів з 1 танкової бригади, так я машиною, яку Ляшко мені підігнав, перекриваю їм дорогу, направляю автомат і кажу: Що ж, дезери й..ні, робите?!! Ми повинні захищати свою Батьківщину... /що їм ще Артем - поки промовчу, черезчур не для слабонєрвних - власне, серйозну пропагандистську роботу провів - і в результаті вся бригада повернулася на фронт.

Дуже тішуся, що капітан Вітко, не лишаючи поля бою, йде і на парламентський фронт за списком нашої Радикальної партії. З нього точно буде правильний депутат. Надто багато Артем пережив за останній час. І завжди гідно себе поводив.

Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Депутат Київради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Луганська область,Донбас,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,схід,сепаратисти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.