З'явився кандидат-самозванець, який видає себе за кандидата від Порошенка

04 жовтня 2014, 09:51
Власник сторінки
1
1243
З явився кандидат-самозванець, який видає себе за кандидата від Порошенка

Це той самий регіонал Юрчишин, який в 2012 році йшов від Януковича по 13 округу програв кандидату від Об'єднаної Опозиції Миколі Катеринчуку.

Цього самозванця обслуговує інший регіонал відомий вінничанам неадекват Яремчук, який подався на заробітки технічним кандидатом Юрчишина. 


А сам Юрчишин пішов у ва-банк та почав розповсюджувати газету за себе коханого, під назвою "Жити по новому" ще й з фото Президента поруч із своїм ( на фото)


Цікаво куди дивиться СБУ та міліція? Чи не в кишеню Юрчишина, що дозволяють виробляти такі злочини Юрчишину-Яремчуку?

Про Юрчишина можна писати багато і довго, як він ганьбив при Януковичу Вінниччину і ганьбить нашу область далі підставляя Президента. Але наведемо лише один факт:


Микола Юрчишин - його рідний брат, бізнес партнер, а фактично керуючий всім бізнесом братів олігархів увійшов до фракціі Партії регіонів у Вінницькі обласній Раді вже після!!! розгону мирного Євромайдану 30 листопада. А саме 24 грудня! 


А от він же й підробній газеті поруч із Президентом!

http://i-vin.info/news/deputat-vinnytskoyi-oblrady-mykola-yurchyshyn-pereyshov-u-fraktsiyu-partiyi-regioniv-3616 

Про ще можна говорити? Про люстрацію і депортацію в Ростов на Дону. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.