У мене є ціль!

03 жовтня 2014, 11:06
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
1
194

У кожної людини в жітті є ціль. Принаймні, має бути.

 
У когось це - власне збагаченння, крута тачка зі шкіряним салоном та іменними номерами, семизначний рахунок в швейцарському банку чи триповерховий будиночок на березі моря. Я знаю людей, для яких ціль у житті - значок народного депутата, можливість "сидіти на потоках" або будувати свій бізнес на бюджетних грошах. Вони просто не уявляють своє земне життя без цього… Хтось мріє про владу над усім світом, а для когось найголовніше в житті - бути просто корисним суспільству, робити світ навколо себе кращим, а людей - щасливішими. 
Люди різні, і цілі у них теж різні. 

У мене теж є ціль - можливо, трохи по-дитячому наївна, але я дуже хочу, щоб моя рідна Троєщина ніколи не асоціювалася з "гопниками", "семками", спортивними костюмами "adidas", районними бандами, наркотиками, пивом, "розливайками" та іншими стереотипами. Мені було дуже прикро чути, коли мої друзі з іншого міста одного разу сказали таку не дуже приємну для мене фразу: "жизнь дала трещину - я уеду на Троещину". А ще мені боляче слухати веселі анекдоти "про гопників з Троєщини" від моїх друзїв з-за кордону... Чому? Чому таке ставлення до Троєщини та її мешканців? Адже у нас "на районі" живуть працьовиті, освітчені, інтелегентні люди. Такі ж як і в інших районах Києва - на Оболоні, Святошино, Липках... І ходимо ми по одних і тиж же розбитих дорогах. І їздимо одним і тим же не зовсім комфортним громадським транспортом. І нужду справляти в центральній частині міста нам теж немає де. Так чому ж тоді до мешканців Троєщини таке ставлення в інших куточках міста, країни, світу...? 

Вацлав Гавел колись сказав: «Кожен, хто говорить, що політика - брудна справа, бреше! Політика - це просто велика робота, якою повинні займатися тільки кристально чесні люди, оскільки тут особливо легко морально забруднитися». Я ніколи не працював чиновником, не маю великих грошей і зв’язків, я ніяк не можу потрапити у владу, як тільки через вибори. Але я хочу, щоб вже через 10 років жити та працювати на Троєщині було комфортно, модно і престижно. Я хочу, щоб житло в столиці було однаково доступними і на Троєщині, і на Печерську. Я хочу, щоб Троєщина перетворилася з околиці міста на центр суспільно-політичного життя столиці. Я хочу, щоб рідна Троєщина стала взірцевим районом для інших. 
Неможливо - скажуть мільйони, можливо - скажуть одиниці і доведять це на ділі, а не на словах. Неможливе можливо - кажу і я сьогодні та не на словах, а на ділі доведу це вже найближчим часом. Це - моя мета і її досягнення абсолютно не залежить від результатів цієї виборчої кампанії. Все можливо, коли маєш волю змінити світ навколо себе.

Юрій Андреєв, кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №213, Київ, Троєщина.
За підтримки союзу політичних партії "Воля" та "Об'єднання "Самопоміч".

Разом - сила! Разом змінюємо світ навколо себе!

                           






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: народ,воля,Київ,Вацлав Гавел,кандидат в депутати,вибори,політика,Люстрація,Троєщина,Єгор Соболєв,Андрій Садовий,Самопоміч,Деснянський район,Андреєв,Семен Семенченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.