Підвищення цін на метро – геноцид

25 вересня 2014, 13:36
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
92

Вимагаємо економічного обґрунтування підвищення ціни на проїзд в метро!

Підвищення ціни на проїзд в метро до 3.5 грн – це спроба київської влади за рахунок киян прикрити власну неорганізованість та тіньові схеми. Фракція Радикальної партії в Київраді заявляє рішучий протест такій кричущій спробі залізти в кишеню киянам. Підвищення ціни на проїзд в одному з самих популярних видів громадського транспорту- метрополітені – має бути обгрунтовано економічно. А хід та результати цього обгрунтування необхідно оприлюднити публічно, щоб люди бачили – чому і з яких розрахунків вони мають платити такі гроші. Транспортна комісія Київради має підготувати відповідний звіт на цю тему – такого звіту не було. В метрополітені – новий керівник, який одразу після свого призначення мав би зробити ревізію свого господарства і так само публічно оприлюднити її результати. Такої ревізії не було. Натомість є непрозора статистика проїзду пільговиків у метро, тіньове використання території метрополітену під рекламу і торгівельні точки. А обіг жетонів – взагалі не контрольований. Очевидний факт – понад два мільйони пасажирів щодня користуються метрополітеном. На фоні цього факту ми чуємо заяви, що грошей катастрофічно не вистачає і цей вид транспорту – збитковий. Ми вимагаємо публічного обговорення цього питання, створення відповідної комісії в Київраді, яка чітко зафіксує та надасть громадськості усі відповідні цифри. Переконані на основі цих розрахунків стане зрозумілим, що в такому підвищенні немає потреби. А потрібно лише навести лад в господарстві столиці до якого ніяк не доходять руки нового мера. Фракція Радикальної партії в Київраді.

 

Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Депутат Київради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: метро,Кличко,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,Київрада,фракція РПЛ,підвищення вартості проїзду
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.