Я іду в депутати!

23 вересня 2014, 10:36
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
8
1121

Київ, одномандатний виборчий округ №213, Троєщина

Мене звати Юрій Андреєв. Мені 26 років, я народився і виріс в місті Києві, в Деснянському районі. Живу на Троєщині, на проспекті Маяковського. 
І я збираюся стати народним депутатом Верховної Ради, перемігши на виборах, які відбудуться 26 жовтня 2014.

Іду від союзу партії "ВОЛЯ" та об'єднання Самопоміч". 
Виборчий округ №213, Троєщина.

Хочу відразу розставити акценти, навіщо я іду в політику. 

Для мене посвідчення народного депутата просто ще один крок у тому, чим я займаюся протягом вже тривалого часу. Я не збираюся красти бюджетні гроші та будувати на них власний бізнес. Я переслідую абсолютно інші цілі.

Українці взагалі не мають можливості розпоряджатися власними грошима, які кожен з нас платить до державного бюджету у вигляді різноманітних податків і зборів. Середній вік чиновника або депутата - 50 років. Молодим дорога у владу взагалі закрита, соціальні ліфти не працюють.
У влади немає ніяких причин, щоб все це змінити. Помінявши таблички на дверях кабінетів, вони абсолютно забули про зміни самої «системи».

Однак я вирішив прийняти в цих виборах участь і тому пишу Вам цього листа.

Я багато мандрував в останні роки, і мені було дуже цікаво, чому в одних країна знаходитися набагато приємніше, ніж в інших. Зовсім недавно я був у Польщі - це зовсім поряд з нами... Я побачив іншу модель розвитку країни. Мені дуже хочеться застосувати всі знання в моїй рідній Україні, але так як я не працював чиновником, не маю великих грошей і зв'язків, я ніяк не можу потрапити у владу, як тільки через вибори.

Я багато радився зі своїми друз'ями з цього приводу. Одні мені говорили, що ніяких шансів перемогти на виборах у меня немає взагалі - адже для цього потрібні мільйони доларів. Інші мені рекомендували «домовлятися» з великими політичними партіями та олігархами, які їх фінансують. Мені радили не писати Вам цього листа, а пообіцяти, що я буду боротися за підвищення пенсій і зарплат, прищучу чиновників, що зарвалися, радили змінити прізвище, не одягати вишиванку і фотографуватися тільки в костюмі, як на паспорт - так, кажуть, прийнято робити в політиці. Мене нудить від наших політиків і від їх методів, тому пишу Вам, як є.

Я йду в політику, щоб зробити її принципово іншою.
Вацлав Гавел колись сказав:
«Кожен, хто говорить, що політика - брудна справа, бреше! Політика - це просто велика робота, якою повинні займатися тільки кристально чесні люди, оскільки тут особливо легко морально забруднитися "

У мене кристально чиста репутація і я цим дорожу. Тому йду до Вас такий, який я є - без маски, що її прийнято одягати в українській політиці.

Я добре розумію, що виборча кампанія вимагає ресурсів - людських і матеріальних. На свою реєстрацію кандидатом у ЦВК я віддав частину коштів, отриманих від своєї підприємницької діяльності за останні пів року. Іншу частину заробленого чесною працею перерахував на потреби воїнів АТО. 
Я принципово не буду витрачати на кампанію грошей і не проситиму Вас мені допомогти матеріально. Вважаю, що краще ці кошти перерахувати нашим військовим, які захищають країну в цей важкий час. Це і рекомендую зробити іншим політикам. Я доведу, що можна провести виборчу кампанію якісно і без грошей!
Але я розраховую і на Вашу допомогу, мої дорогі друз'ї. 
У чому вона може полягати?
1. Мені потрібна підтримка тих людей, які живуть у Деснянському районі або мають тут якісь зв'язки. «Так, знаю, хороша людина! » працює краще самої якісної поліграфії.
2. Мені потрібна допомога тих людей, які можуть розповсюдити у себе в будинку агітаційну листівку з моєю програмою. 
3. Також на виборчі дільниці потрібні будуть спостерігачі, щоб захистити результат виборів! 
Хто може - відгукніться, будь-ласка! Ті, хто хоче і може допомогти. Така допомога займе час і сили, але у вас точно буде свій депутат у Верховній Раді. Це не означає, що через мене можна буде «робити справи», але це точно означає, що я буду допомагати вирішувати проблеми.

Будуть якісь питання - телефонуйте:
(097) 971-16-42; (093) 904-40-07;

Щиро Ваш 
Юрій Андреєв, одномандатний виборчий округ № 213, Троєщина

P.S.: Дякую, що дочитали до кінця! 

P.P.S.: Перепост - теж хороша підтримка! 
















Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: воля,судова реформа,вибори,перемога,Люстрація,партія,Троєщина,Єгор Соболєв,Андрій Садовий,Самопоміч,Деснянський район,Андреєв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.