Чому наїзджають на Сергія Рибалку

22 вересня 2014, 19:27
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
239

“Я чув про Вас стільки гидоти, що у мене немає сумнівів, що Ви – порядна людина” – писав Оскар Уайльд. А згадалися ці слова ось чому…

Сьогодні стався напад на приймальню Олега Ляшка у Києві на вулиці Липській у будівлі, де знаходиться Комітет ВР з питань фінансів та банківської діяльності, де, власне, і працює пан Олег.

Тітушки в балаклавах та з бітами у руках побили охорону Комітету. А далі пішли до приймальні Ляшка, де вели себе зовсім неадекватно: хамили дівчатам, які там працюють, лазили по шафах. Правда, досить швидко покинули приміщення. На місце прибули співробітники УДО, але …нікого не затримали.

Вимога нападників була дуже дивною та смішною: вони вимагають виключити зі списку Радикальної партії Ляшка керівника Дніпропетровського штабу Сергія Рибалку, звинувачуючи його у всіх смертних гріхах.

Сергій – мій друг і тому я не з чужих вуст знаю, як він допомагає бійцям АТО і грішми, і засобами захисту, і технікою, і харчами. Сергій – національний виробник, людина що створила власний бізнес з нуля. Він пережив страшенну травлю режимом Януковича – сфабриковані справи, залякування, переслідування, інформаційну війну – але не зламався. Сергій давно з нами і пережив з партією непрості часи, завжди підставляючи плече, коли була потрібна допомога.

Цілком зрозуміло, що напад на приймальню – це замовлення. Олігархи бояться того, що команда Ляшка зайде до парламенту і дасть їм добрячої порчуханки. Тому вони нас намагаються “мочити”. Конкретно травлю Рибалки замовив олігарх із ізраїльським паспортом Ігор Коломойський. Причини наступні:

1. Сергій Рибалка є особистим ворогом Бєні. Адже працює в області не так, як каже Коломойський, котрий вважає себе хазяїном, а так, як йому каже серце і партія.

2. Бєня в цілому активно намагається скомпроментувати Ляшка і його побратимів, адже ненавидить нас, бо чітко розуміє: Радикальна партія – загроза для олігархів.

3. Спроба дезінформувати Ляшка щодо члена його команди Рибалки.

4. Психологічний тиск на Ляшка, Рибалку та штаб. Намагання вибити з колії.

Висновок: ну, і хрін з ним. Хай вигадують, що хочуть – все одне, на нашому боці правда. Значить, переможемо.

Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Депутат Київради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,liashko,олігархи,Ігор Коломойський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.