Народний фронт чи антинародний?...

22 вересня 2014, 19:12
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
104

Читаю список партії “Народний фронт” до парляменту і не розумію, народний він чи антинародний…

Позаяк у списку є люди, яких я щиро поважаю. Є люди, які у 2013 році на довиборах до ВР допомагали мені.

Менше з тим, важко зрозуміти, як і першим, і другим не соромно і не гидко іти в одній “сильній команді” з наступними персонажами:

Одним із стовпів режиму Януковича був губернатор Київщини Анатолій Присяжнюк. Саме він дерибанив землю області, розкрадав бюджет, контролюючи місцевих силовиків – займався політичними репресіями. Більше того, саме Присяжнюк не раз керував масовими фальсифікаціями на виборах, зокрема 15 грудня 2013, коли вкрав мандат у мене. Точніше не у мене, а у десятків тисяч обухівців та васильківців, котрі дали кредит довіри вашому покірному слузі, за що я щиро вдячний. Так от, “Народний фронт” воліє повернути Присяжнюка у владу, адже за списком цієї партії кандидує …його син Олександр Присяжнюк.

З такою “сильною командою” складні часи не закінчаться ніколи…

Мені було б соромно і гидко.

Дуже цікаво було б почути коментар з цього приводу комбатів, козака Гаврилюка і Тетяни Чорновол. Якщо вони в курсі, звісно, кого ведуть до ВР, прикриваючись їхніми, омитими кров’ю, іменами…

Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Депутат Київради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: БЮТ,Янукович,парламент,Радикальна партія,Присяжнюк,Олег Ляшко,вибори,Андрій Лозовий,Lozovyi,Київрада,Арсеній Яценюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.