Банах нарешті прибився в комфортну стайню

16 вересня 2014, 09:15
Власник сторінки
0
32
Банах нарешті прибився в комфортну стайню

Першим "закантачився" сидівший Качур - зрадник "Батьківщини", позичив в Сірка очі і побіг під спідницю до радикала Ляшка.

Напевно йому треба робити все, щоб знову не загриміти за грати, бо там не дуже поважають соратників і друзів людей з нетрадиційною орієнтацією.

Наступним на радикально-блакитний вогник залетів "активіст" Толя Банах. Захтів в нардепи. Тут можна провести цікаву паралель між шоу-бізнесом та політикою, і там, і там кажуть шлях на сцену лежить через ліжко продюсера. Фінансує його кампанію регіонал Григорій Калетнік, медіа споносор головред "33 каналу Тетяна Редько, яка за суміцниством являється помічницею того ж нардепа Калетника. А вже Толя Банах, помічник Тетяни Редько - во який радикал!

Чекаємо повний список людей, які запхали свою честь та гідність в те місце, яке за словами любителя чоловічих принад Олега Ляшка, в нього так і залишилос недоторканим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.