Як Янукович в змові з комуністами захопив владу ч. 2

09 вересня 2014, 23:14
Власник сторінки
Голова Партії захисників Вітчизни
0
36

Як Янукович в змові з комуністами захопив владу ч. 2

Злочинці задіяли таку схему: до керівника партії з’являвся донецький бандюк і пропонував за певну компенсацію (хабар) написати йому довіреність діяти від імені керівника партії. В даному випадку ВСІ керівники партій скоїли злочин відповідно ст. 368 КК України: хабарництво, а тому безумовно повинні понести кримінальне покарання. Для здійснення злочинів деякі керівники партій навіть надавали печатки партій, а окрім того, бандитами під керівництвом партії регіонів виготовлялись фальшиві печатки. Але зразків їх підписів на банківських картках в банках не було, отже МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕРАХУВАННЯ КОШТІВ НА РЕЄСТРАЦІЙНИЙ ВНЕСОК НЕ ІСНУВАЛА!
А тому злочинці з партії регіонів надавали до ЦВК фальшиві квитанції про сплату реєстраційного внеску.
Тому для розслідування злочину вимагаємо обов’язкового вилучення з ЦВК відповідних документів щодо реєстрації партій включно з фінансовими документами, негайного затримання «довірених осіб», які діяли за дорученнями від імені партій та формували незаконні окружні та дільничні виборчі комісії.
Негайного затримання особливо небезпечних злочинців: голів ЦВК «героя партії регіонів» Шаповала, якому за захоплення влади бандит Янукович присвоїв звання героя України,його заступника А. Магери та нинішнього представника бандитів-нинішнього голову ЦВК М.Охендовського, який приймав активну участь в захопленні влади на грудневих виборах 2013р, аналогічну участі В.Шаповала.
З головою ЦВК Володимиром Шаповалом, було укладено особливий контракт і він, порушивши присягу, разом з іншими членами ЦВК здійснив прийняття «виборчих документів» від імені партій, які не внесли реєстраційного внеску на списки та окремих мажоритарних кандидатів та зареєстрував їх як учасників виборчого процесу, здійснивши беззаперечні злочини по захопленню в Україні державної влади особливо небезпечним злочинним синдикатом: партією регіонів.
Вимагаємо від Президента України негайного скасування указу про присвоєння В. Шаповалу звання Героя України! Відмова від видання цього указу нами буде тлумачитись як фактична підтримка злочинних дій бандитів — партії регіонів та нинішнього їх представника — голови ЦВК М. Охендовського по подальшому вчиненню злочинів: незаконного отримання бандитами депутатських мандатів на виборах 2014року
Виконуючи й надалі вказівки керівництва партії регіонів для забезпечення фальсифікацій по одномандатним виборчим округам, В. Шаповал, здійснюючи черговий злочин, «перекроїв» межі всіх одномандатних виборчих округів за виключенням Волинської області. Ця «ініціатива»-злочин була спланована партією регіонів, а роль виконавця була доручена В. Шаповалу.
Його правонаступник, нинішній голова ЦВК: представник злочинної банди партії регіонів М. Охендовський, відмовився усунути порушення при перекройці округів, здійснених В.Шаповалом, а точніше бандитами з партії регіонів. Тому вибори 2014 за повної байдужості органів діючої влади знову будуть проводитись за сценарієм партії регіонів.
В. Шаповал прийняв напередодні виборів фальшиві списки подань щодо включення до складу ОВК від партій!
До складу ОВК були включені особи, які не давали згоди на участь в роботі окружних комісій. А потім вони були тотально замінені на осіб, які згодились за гроші, тобто отримавши хабара, приймати участь в фальшуванні виборів. Тобто ВСІХ членів ОВК та ДВК від цих партій необхідно також притягти до відповідальності за ст... 358 КК України!!!!
Сьогодні нинішній голова ЦВК М. Охендовський, за злочинними діями якого байдуже спостерігають, або ж мовчазно підтримують керівники СБУ та прокуратури, прийняв фальшиві списки від ВСІХ ПАРТІЙ по комплектації окружних виборчих комісій.
До списків долучені заяви осіб, які їх не писали та навіть не здогадуються, що їх включали до складу окружних комісій!
Тому, вимагаємо від слідчих прокуратури та СБУ вилучити з ЦВК подання політичних партій щодо формування окружних виборчих комісій, провести перевірку, звіривши підписи заявників про згоду брати участь в якості голів, заступників, секретарів та членів ОВК.
Ми ці факти маємо і вимагаємо від слідчих офіційно зафіксувати чергові злочини проти виборчих прав громадян України.
Окрім того, практично всі учасники злочину приєднали до документів, поданих до ЦВК, фальшиві довідки про проведення з’їздів партій, які насправді проводились не всіма партіями як в 2012 та і в 2013 роках.
Вимагаємо від Генпрокурора Яреми В. Г. з’ясувати: з яких рахунків була проведена оплата за оренду приміщень з’їздів деяких партій, зокрема Партії пенсіонерів України 5.08.2012р. та всіх інших «технарів».
Звертаю увагу на те, що на виборчі рахунки ПР, КПУ, «Україна вперед» та деяких технічних партій кошти надходили від підприємств не з прибутку, а з основної діяльності, що призвело до несплати податків в державний бюджет та до збільшення собівартості продукції, зменшення бази оподаткування та підвищення цін на виготовлену продукцію — ці кошти витягнуті з кишень народу-споживача товарів, послуг.
Вимагаємо по цій заяві негайного відкриття кримінального провадження з занесенням до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а копію направити мені електронною поштою.
Вимагаємо Президента України Петра Олексійовича Порошенка, як гаранта конституційних прав всіх громадян України, яких за його бездіяльності знову намагаються обдурити та спотворити їх вибір, взяти під особистий контроль кримінальне провадження по незаконному захопленню державної влади в 2012—2013 роках та забезпечити права громадян України на чесне волевиявлення.
Вимагаємо розслідувати діяльність всіх суб’єктів, з рахунків яких надходили кошти на виборчі рахунки ПР, КПУ та інших технічних партій, накласти арешт на вказані рахунки та забезпечити відшкодування коштів в Державний бюджет, витрачених на виборчу кампанію 2012 року.
Вилучити з ЦВК всю виборчу документацію та надати оцінку злочинній діяльності ЦВК!
Вимагаємо від Голови рахункової палати також перевірити: скільки коштів і звідки надійшло на рахунок автора закону про відео спостереження В. Забарського, чим були державі нанесені збитки у сумі 993,6 млн грн. Які підприємства, посередники поставили нікому не потрібні відеокамери, частина яких виявилась не придатними. По діям народного депутата Владислава Забарського порушити кримінальне провадження та забезпечити відшкодування збитків, завданих бюджету Держави.
Отриманням таким шляхом державної влади в Україні злочинними організаціями: партією регіонів та іншими партіями, які були спільниками скоєного злочину, державі нанесені збитки на сотні мільярдів в доларовому еквіваленті. На брудній злочинній совісті всіх суб’єктів, зазначених в заяві про відкриття кримінального провадження, анексія Криму, тисячі життів кращих патріотів України і ухилення від відкриття кримінального провадження по діям членів партії регіонів та їх спільників – це злочин проти народу України. Відсутність дій спрямованих на заборону діяльності особливо небезпечного злочинного синдикату є нічим не іншим як спонукання своєю злочинною бездіяльністю до подальших злочинів проти народу України, нових вже десятків, а то й сотень тисяч смертей громадян Україні та нанесення всьому народу непоправимих збитків.
В рамках кримінального провадження вимагаємо від прокуратури негайного подання до Мінстерства юстиції про зняття в судовому порядку з реєстрації партій, задіяних в незаконному захопленню влади в Україні, з одночасним зняттям з реєстрації в ЦВК членів злочинної організації-партії регіонів та її поплічників, анулювання реєстрації кандидатами в депутати колишніх членів злочинних організацій, які називаються.
Сьогодні по виборчих округах йде активна скупка голосів виборців. Особливо старається громадянин Німеччини: Руслан Бадаєв по 94 виборчому округу де складаються списки та обіцянки виплати по тисячі грн. за голос!!!
При повній на сьогодні злочинній бездіяльності силових відомств, нафаршированих агентами ФСБ Росії, голова ЦВК М. Охендовський забезпечить депутатські мандати всім найлютішим ворогам України, до того ж не українцям за походженням, а представникам ворожої нам Росії.
Першим кроком СБУ та прокуратури, без пояснення причин, в режимі найсуворішої секретності, необхідно на протязі кількох годин перевірити рух коштів на вказаних рахунках політичних партій, які брали участь в виборчому процесі на виборах 2012 та 2013 років, а також видати постанову слідчим про перевірку податковими інспекціями податкової звітності та до переліку злочинів включити ще статтю 210 КК України.
Після отримання інформації — негайне порушення кримінального провадження, але не по факту, як це полюбляють робити деякі «правоохоронці» щоб потім продати кримінальне провадження, а по діям суб’єктів: Голів політичних партій, які приймали участь в виборах не тільки як партії, які делегували своїх представників в якості кандидатів, а й тих, які завдяки злочинній діяльності голови ЦВК Шаповала та інших членів ЦВК приймали участь в незаконному формуванні окружних та дільничних виборчих комісій.
Після відкриття кримінального провадження постановами слідчих необхідно негайно звернутись до суду з обранням запобіжних заходів для злочинців: голів партій та голови ЦВК Шаповала та їх поплічників, ОБОВ’ЯЗКОВЕ утримання під вартою, накладення арешту на рахунки в банках та активи: рухоме та нерухоме майно ВСІХ партій, причетних до злочину та особисто відносно керівництва цих політичних партій та членів їх сімей. Якщо цього не зробити в перший же день, злочинці ОБОВ’ЯЗКОВО переведуть кошти та переоформлять всі майнові права. Мільярди вкрадені злочинцями на державних закупівлях, на фактично безкоштовній приватизації, зосереджені саме в функціонерів партії регіонів різних рівнів та членів їх сімей. Ухилення працівників прокуратури та Генерального прокурора від цих дій інакше як державна зрада кваліфікувати неможливо.
Неймовірно в будь-якій країні щоб члени банди, яка трансформувалась в партію, пограбувала країну на сотні мільярдів, пролила ріки крові кращих патріотів України, завдяки корупційній бездіяльності органів нинішньої влади знову прийняла участь в виборах, а члени цієї банди Охендовський та Магера вже забезпечили їм недоторканість, зареєструвавши банду і окремих її членів кандидатами в депутати!
По нашій інформації саме Фірташ, Ахметов, Колесніков, В.Бандуров, Р.Бадаєв так само як і інші мільйонери-члени Партії регіонів та комуністів обкладені бандою особливим податком (ЧОМУ ПРО ЦЕ МОВЧИТЬ ГЕНПРОКУРАТУРА ТА СБУ?) та фінансують тероризм проти України, але вони не заарештовані, жодного кримінального провадження по їх підривній діяльності так само як і по діям Медведчука та інших ворогів нашої держави не порушено.
Тому вимагаємо від Голови рахункової палати перевірити рух коштів на рахунках членів банди! Це врятує життя сотням та тисячам патріотів України, які своїм життям рятують Україну від бандитів, яким своєю бездіяльністю забезпечують терористичну антидержавну діяльність силові структури держави.
Якщо це відомо не тільки нам, а кожному громадянину України, то байдужість Генпрокуратури та СБУ викликає подив і підозру в державній зраді та кваліфікується ст. 396 КК України:
Це повинен бути бліц-кріг. Це дозволить повернути державі щонайменше 100 мільярдів в доларовому еквіваленті та хоча б частково компенсувати втрати від злочинної діяльності та дозволить уникнути неминучого дефолту.
Необхідно за рішенням суду конфіскувати та обов’язково повернути в державну власність всі підприємства, земельні ділянки та інше майно, вкрадене в народу партією регіонів, націоналізувавши майно та активи членів цієї злочинної організації.
Україна ЗМОЖЕ РОЗРАХУВАТИСЬ ПО ВСІХ БОРГАХ ТА НЕ ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ДО СВІТОВИХ ФІНАСОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, вкласти отримані кошти в новітні підприємства!
Вимагаємо! Відкрити кримінальні справи щодо злочинних дій членів ОВК та ДВК, призначених за поданнями вищеперерахованих партій та кандидатів в депутати від цих партій.
Рішенням суду членам виборчих комісій від вищеназваних партій, які приймали участь в захопленні влади, заборонити терміном на шість років приймати участь в роботі дільничних та окружних виборчих комісій особам, які приймали участь в виборах Президента в 2010 році, виборах до органів місцевого самоврядування в 2010 році та в виборах до ВР в 2012 році, на позачергових виборах в грудні 2013 року. Вони давали присягу Державі, але її брутально порушили, вчинивши державну зраду.
Станом на 1 вересня, ці члени банди, співучасники злочинів партії регіонів вже активно готуються до майбутніх фальсифікацій. І це цілком природно! Вони не тільки не покарані за злочини, а й, будучи повністю впевнені в безкарності за новоскоєні злочини, будуть їх здійснювати під час виборів 2014.
Безкарність в цьому випадку неприпустима і фактично являється заохоченням злочинців надалі приймати участь в наступних злочинах по фальсифікації наступних виборів ВР та місцевих органів самоврядування.
І як результат повної бездіяльності силових структур: на виборах 2014 року М.Охендовський вже організував разом з бандитами подвійну перевагу бандитів в окружних виборчих комісіях: згідно “жеребкування» Удар, Батьківщина та Свобода отримали 1064 місця в окружкомах, а партія регіонів разом з поплічниками 2155!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вимагаємо негайно перевірити: чи дійсно певні громадяни, заяви від яких надійшли до ЦВК, давали згоду на роботу в окружних виборчих комісіях та відкрити окреме кримінальне провадження також за ст. 190 КК України: шахрайство та ст. 366 КК України: підробка документів. М. Охендовський та А. Магера чесно заробили свої ст. 364,109,110 та 111 КК України.
Вимагаємо постановою слідчого визнати всіх громадян України потерпілими від злочинів бандитів.
Зобов’язуюсь надавати консультації при розгляді кримінальної справи та надавати додаткову інформацію оскільки те, що я виклав в заяві-це лише мізерна частка інформації, яку вдалось добути під час проведення розслідування.
Вважаємо, що перевірка руху коштів на рахунках КПУ та дослідження податкової звітності вирішить питання щодо заборони КПУ.
На підставі вищенаданих беззаперечних доказів злочинів проти держави Україна та ВСІХ її громадян! Звертаючись окремо до Міністра юстиції й прохаємо провести свої дії по розслідуванню злочинних дій інших партій, задіяних в процесі захоплення влади та вважаємо обов’язковим звернення до ВАСУ щодо скасування реєстрації всіх партій, які приймали участь в злочинах! І вимагаємо це зробити негайно! Зволікання забезпечить злочинцям депутатські мандати в складі нової ВР України. Вимагаємо негайного порушення кримінального провадження по заяві, створення потужної слідчої групи, яка на протязі одного дня (цілком достатньо для перевірки руху коштів на банківських рахунках вищеназваних партій) для офіційного приєднання до матеріалів кримінального провадження і як підстави для постанови слідчим про накладення арешту на майно та активи злочинної терористичної організації: партії регіонів та в обов’язковому порядку на майно та активи членів цієї злочинної організації, вжиття вищеперерахованих заходів по припиненню злочинів бандитів.
Сподіваємось на підтримання цієї заяви Президентом України, Урядом та керівниками патріотичних політичних партій!
Яка буде від них підтримка? Як Президент забезпечить наші конституційні права на чесну владу – весь народ побачить дуже скоро!

Ел. пошта для листування : Svoboda@oriontv.net
Тел. Для зв’язку: 0-98-404-95-75

8.09.2014
Заяву за дорученням голови партії Захисників Вітчизни Кармазіна Юрія Анатолійовича подав
Депутат Енергодарської міської ради чотирьох скликань,

Морщавка Іван Євгенович.

Енергодар Запорізької області Пр. Будівельників 22 кв.82

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.