Ми - жертви ЗМІ!

07 вересня 2014, 09:54
Власник сторінки
Студент, блогер
5
206
Ми - жертви ЗМІ!
Свобода СМИ

А ви помітили, що ми вже перетворилися на жертв засобів масової інформації?!

А ми ж і справді жертви... І цими жертвами ми стаємо не по своїй волі! В наш час нас оточують сотні, тисячі джерел інформації. Різні канали на ТБ, пресса, радіо, інтернет-сайти і так далі, вистачає!   Засобів впливу на людину також дуже багато. Та ж інтонація, погляд, рухи, 25 кадр, все для того, щоб звичайна пересічна людина повірила в те, про що говорять або пишуть.  
Зараз дуже важко знайти те джеро інформації, яке б повідомляло виключно правдиву інформацію, а на мій погляд його взагалі не існує! В цій статті  я буду писати про політику, а конкретніше про політика, справжнього патріота,  якого продажні журналісти поливають брудом.  Ця людина, яка бориться за свободу України, за свободу Українського народу, являється справжнім патріотом своєї батьківщини - Олег Ляшко!

На данний момент рейтинг Олега Валерійовича дуже високий! Він відстояв майдан, зараз він боронить нашу країну на сході! Люди це бачать і роблять висновки.
На носі вибори і багатьом олігархам не вигідні високі рейтинга Ляшка. Їхня задача зробити так, щоб при владі були "свої". Ті "свої", які легко можуть прийняти вигідний для них законопроект, що допоможе з розвитком їхнього бізнесу. Та і чесно кажучи законопроект це не найстрашніще, що вони можуть провернути... 

Найгірше те, що люди в це вірять! Вірять в те, що Пуйтін патріот України, що рятує Український народ, а Ляшко - гей. Гей, який має доньку, кохану дружину, створив прекрасну сім’ю. І це сказано дуже поверхнево...  Деякі  продажні канали, газети і надалі виступають проти Українських патріотів! Їм же заплатили за те, щоб Український народ був проти Українців! 

Сподіваюся, що люди, які прочитали це все ж зрозуміли, що я намагався донести. 
І підтримають мене, висвітлюючи правдиву інформацію про наших політиків. Треба розуміти хто є хто. Розуміти за кого віддавати свій голос!

Дякую за увагу!

Андрій Савченко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Савченко,Олег Ляшко,радикальна парітя олега ляшка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.