МІЛЬЯРД ЗА МІСЯЦЬ НА ПІДТРИМКУ АТО

28 серпня 2014, 13:03
Власник сторінки
полІтолог
0
59

Український бізнесмен взявся зібрати за місяць один мільярд гривень на підтримку армії

Український бізнесмен взявся зібрати за місяць один мільярд гривень на підтримку армії.
Про це повідомила прес-служба громадської ініціативи "Штаб оборони Києва".
Сьогодні, 28 серпня о 18год 00хв біля мерії м.Біла Церква (на Торговій площі) відбудеться організоване ним благодійне Віче.
Цей захід покладе початок всеукраїнської благодійної кампанії зі збору коштів на АТО.
Днями за сприяння українського бізнесмена Автанділа Хачідзе на рахунок благодійного фонду надійшло 750 тисяч гривень, за які вже придбано близько тисячі комплектів форменного одягу.
Такий вчинок стане прикладом для його колег-бізнесменів та декількох тисяч інших городян, які матимуть можливість взяти участь у благодійності безпосередньо під час проведення Віче.
Грошових внесків на підтримку захисників Вітчизни тільки за сьогодні очікується зібрати близько ста тисяч гривень. А такі Віче проходитимуть періодично і по всій Україні.
Це свідчить про те, що зібрати навіть мільярд гривень і навіть за один місяць, цілком реально. Для цього тільки потрібна участь кожного свідомого українця у фінансовій підтримці наших солдат.
"Неважливо хто якою сумою допоможе, важливо, щоб це зробив кожен українець, адже Інколи навіть одна гривня може стати вирішальною"- заявив український бізнесмен.

Організатор закликає всіх небайдужих взяти участь у благодійному Віче.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.