За того 20-річного хлопця

26 серпня 2014, 12:00
Власник сторінки
0
77
За того 20-річного хлопця
Хода вишиванок у Миколаєві (Львів.обл.) до 100-річчя від Дня народження ідеолога ОУН Михайла Палідовича-Карпатського

Скільки вже історій було, коди один солдат ставав бронежилетом для іншого і гинув прикривши собою свого друга чи коли солдати гинули тримаючи оборону відступу своїх друзів.

Ціна визначає цінність незалежності. Ціну нашої незалежності ми можемо спостерігати ледь не кожен день, коли проводжаємо в останню дорогу наших військових.

Коли ти чуєш історії за яких обставин гинуть на Сході наші хлопці – ти починаєш усвідомлювати, що це цвіт української нації. Скільки вже історій було, коди один солдат ставав бронежилетом для іншого і гинув прикривши собою свого друга чи коли солдати гинули тримаючи оборону відступу своїх друзів.

У таких моментах ти згадуєш слова з Євангеліє: «Немає більшої любові, аніж віддати своє життя за друга».

Скільки б ще цієї любові, своїх добрих справ принесли у світ наші наші 20-річні хлопці? Якщо ми не хочемо, щоб їхня смерть була марною – ми повинні робити свої добрі справи не лише за себе, але й за того 20-річного хлопця.

Не обовязково, щоб ці наші добрі справи стосувались безпосередньо війська. Ідеолог Михайло Палідович-Карпатський не був солдатом, він писав тексти, але його слова вели у бій і надихали тисячі, а той десятки та сотні тисяч бандерівців.

Тому, кожен із нас, незалежно від місця праці (школа, лікарня, підприємство), повинен робити добрі справи не лише за себе, але й за того 20-річного хлопця. 

(виступ на Ході вишиванок)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.