Радикальна Партія Олега Ляшка

12 серпня 2014, 17:22
Власник сторінки
Студент, блогер
0
304
Радикальна Партія Олега Ляшка

Вирішив вступити в Радикальну Партію Олега Ляшка

Це мій перший запис на цьому сайті.  Вирішив написати про те, що іду в Радикальну Партію Олега Ляшка. Тут я розкажу чому вибрав саме цю партію, а також буду писати про мій розвиток в ній.  

Трохи про себе: я, Савченко Андрій Володимирович, студент, засновник публічної сторінки "Націоналіст". Нещодавно мені пощастило і я потиснув руку Олегу Валерійовичу! Насправді людина мене дуже вразила. Ніяких підстав, Олег насправді спілкується з людьми, не боїться їх, на відміну від деяких інших представників влади. Будь-який бажаючий може з ним поспілкуватися, розказати про свої проблеми, пропозиції, виразити скаргу або подяку.  

Чому ж саме Радикальна Партія Олега Ляшка? На це є багато причин, але головна причина в тому, що я повністю підтримую виборчу програму Олега Валерійовича. На мій погляд вона найактуальніша на сьгоднішній день, адже країна зараз в найбільшій небезпеці за період  своєї незалежності, вона потребує рішучих дій, а не просто базікання і обіцянок, яких народ України вже наслухавася!   Другою вагомою причиною стало те, що Олег Валерійович не приймає грошей від мільйонерів
, які в майбутньому обов’язково почнуть вимагати повернення коштів шляхом прийняття вигідних для них законопроектів. Так, за рахунок цього партія не багата, але на томість міцно стоїть на ногах і я впевнений, що простоїть ще довго!

Дякую за увагу!
Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Савченко,oleg liashko,радикальна парітя олега ляшка,Liashko oleg
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.