З днем народження, Командир!

10 серпня 2014, 18:42
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
137

Май френд Андрій Філоненко сьогодні святкує своє день народження

Андрій Володимирич мєдлєнно, но вєрно, переходить у категорію дорослих пацанів – йому стукнуло 42. В минулому – чиновник та бізнесмен. Коли на Грушевського почалися події, він звично відпочивав десь далеко, здається, на Балі. Дізнавшись про те, що почався серйозний двіж, прилетів у Київ, поперся у самий епіцентр подій і передав мені купу всього потрібного: каски, біти, бензин, гроші… Дійшло до того, що за кілька днів амуніцію він завозив на першу барикаду на “лексусі” (так, без пред’яв, Андрій на нього заробив). З нами був Ляшко, тож ці кадри потрапили у телевізор. Тоді Філоненка звільнили із заступника гендиректора “Укренергомонтажу” (хто знає, що воно за диво – зрозуміє). Знаєте, яка була реакція Андрія?.. Віддав на благо Революції розкішний офіс за півкроку від Майдану. Не минуло й місяця – і цей офіс був забитий пораненими…
Почалася війна – і він одразу на передовій. Сподіваюсь, його дівчина це не прочитає, але Андрій витратив таку кількість своїх власних коштів на війну з москалями, шо даже страшно думать…
Зараз Філоненко є командиром спецбатальйону “Шахтарськ”, що поступово зачищає Донбас від терористів. Горджусь тобою, Командир!
Знаєте, де Андрій святкує своє день народження? Правильно, на передовій під час бою. Дай тобі Боже сил і здоров’я, а Україні – мир і Перемогу! З днем народження, Брате!

Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Депутат Київради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,РПЛ,Радикальна партія,Донбас,Україна,революція,день народження,командир,схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.