В колі джентельменському

08 серпня 2014, 22:40
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
49

Собаки лають – караван іде


 Ворогів у Ляшка багато: перш за все – окупанти та олігархи. Вони аж зі шкури лізуть, аби зробити найрейтинговішому політику України якусь пакость. Ну і мать їх туда – люди у нас мудрі. Самі розберуться, де правда.

Отже, в мережі з’явилась розмова Олега Ляшка і зам.губернатора Дніпропетровщини Коломойського Святослава Олійника щодо звільнення затриманого депутата Миколи Левченка.

1. Розмова справді була і не складає ніякої таємниці. Дізнавшись про ситуацію, Ляшко вирішив взяти участь, щоб 20 мільйонів гривень, які були у Левченка, були спрямовані на боротьбу із сепаратизмом. По-перше, всі, хто всерйоз допомагає армії і батальйонам знають, наскільки катастрофічно не вистачає ресурсів. По-друге, фінансувати боротьбу із московськими окупантами за рахунок промосковського політика – погодьтесь, це красиво.

І, до речі, а що такого компроментуючого у цьому записі? Піарники Бєні даремно проїдають свої крихти з панського столу.

2. Розмову записав і викинув в Інтернет сам Олійник. Сам Олійник нічого по собі не вартує – дрібна шістка біля ніг Коломойського. Останній просив Ляшка записати Олійника в список Радикальної партії. Звісно, була відмова – для чого нам приватівський ширпотреб?.. Сам факт, що Олійник злив цю розмову за вказівкою Бєні – говорить про рівень “моралі” їх обидвох. Друзі, ви б виставляли на розсуд громадськості приватну розмову?

В джентельменському колі після такого руку вам не потиснуть. Позаяк це низько і підло викидати приватну розмову. Мужчина так ніколи не робить. На відміну від дешевих ганчірок. В ненависті до Ляшка вони опускають себе нижче плінтуса. Там їм, власне, і місце.

Андрій Лозовий,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Депутат Київради

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Левченко,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,олігархи,Ігор Коломойський,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.