Нарешті настало Єкономічне диво України.

08 серпня 2014, 13:21
Власник сторінки
юрист, бухгалтер, економіст, політик
2
123

Конкуренція на ринку споживчих товарів повинна призвести до падіння ціни.

Нарешті сталося! Росія відмовляється від нашого товару! Нарешті!

Нарешті відбудеться українське економічне диво. Нарешті прожитковий мінімум буде наповнено товарним змістом відповідної вартості.

Саме про таке нам пророкував Азаров.

Гарні врожаї в цьому році та відмова деяких країн від наших харчів та інших товарів дадут змогу пересічному українцеві відчути себе під турботливою рукою Президента та Уряду.

 

Тверді сири, горілка, брошно, олія, молоко, молочні продукти, цукерки, цукор, свинина та м'ясо птиці, вже завтра нададуть нам можливість отримувати необхідний добовий раціон білків, жирів, вуглеводів про який ми мріяли з того самого дні, коли підлою рукою Тимошенко в нас це забрали.

 

Росія допомагає Україні стати заможною! Допомагає нагодувати українців!

 

Як же це справедливо. Є Бог на світі!

Особисто я вже більше 10 років доглядаю літніх людей на мізерні 13 гривень в місяць. Нарешті на них я зможу купити не лише два буханці хліба, а навіть три літри молока, якщо звісно наш Президент не надіп̓є з тих бідонів, що Росія відмовилась купувати.

Можливо навіть ми, українці, скуштуємо дешевих польських яблук від яких відмовилась Росія. І тим більше зможемо скуштувати наших українських ціна на які встановлювалась в Америці у відрповідності до ціни на польські яблука.

Нарешті ми спостерігатимемо  дію екномічних законів, які так хвацько демонстрував нам Ющенко, а тепер Яценюк.

Конкуренція на ринку споживчих товарів повинна призвести до падіння ціни.

Якщо звісно наш Уряд та Президент разом з депутатами не понадкушують, не надіп̓̓ють та необсерутьвсе те, що належить нам по праву.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Яценюк,молоко,сало,Росія,Мука,Україна,Петр Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.