Парламент Грузії ратифікував вчора Угоду про асоціацію з Євросоюзом.А Україна-ні

19 липня 2014, 11:06
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
108

Свідоме гальмування процесу ратифікації Угоди про асоціацію, чим зараз займається Україна на догоду Росії, не лізе ні в які ворота

Парламент Грузії ратифікував вчора Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Одностайно. Вслід за Молдовою. А Україна і досі радиться з Росією..
Хто не пам'ятає- Євросоюз підписав Угоду про асоціацію 27 червня з 3 країнами: Модовою, Грузію, Україною.
І може ще хтось підзабув: Майдан в Україні розпочався саме з вимогою підписання Угоди про Асоціацію з Євросоюзом.
Свідоме гальмування процесу ратифікації Угоди про асоціацію, чим зараз займається Україна на догоду Росії, не лізе ні в які ворота.
Наступні "переговори" з Росією про цю Угоду заплановані аж на 12 вересня.
Для "поговорити про економічні ризики, які можуть бути в цій Угоді для Росії".
Тобто, агресія з боку Росії проти України-це для нас не "економічні ризики", а ратифікація Угоди Україною для Росії-це "економічні ризики". І Україна слухняно відтягує ратифікацію...
Якщо для когось ще відмазки чиновників з Адміністрації Президента і Міністерства Закордонних Справ (які "пояснюю" затягування процедууууурою) влаштовують, то слухайте їх далі. А я особисто не вірю,що українські чиновники настільки тупіші за молдавських і грузинських,що для збирання буцімто віз від різних міністерств для них потрібно на 2 місяці більше часу, аніж для молдован і грузин. А правда в тому,що лише одна людина має право подати Угоду у Верховну Раду на ратифікацію. І ця людина-Президент. І подальше НЕподання Угоду у Верховну Раду є неприпустимим. Значить, хлопці , які зараз служать в батальйонах, в армії, в Нацгвардії і інших підрозділах, гинуть на Сході захищаючи країну від агресії з Росії, а українська влада погоджується схилив голову перед Росією вести переговори,щоб ратифікація Угоди була відтягнута в часі, щоб Росія "не мала економічних ризиків"? Така позиція є неприпустимою. Зрештою, після розстрілів Росією українських літаків і гвинтокрилів, після розстрілів російськими бойовиками мирних мешканців та збиття малазійського літаку, нарешті вже слід зважитися подати Угоду у Верховну Раду на ратифікацію!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.