Різниця між подіями на сході та в Києві.

05 липня 2014, 12:47
Власник сторінки
экономист
2
192
Різниця між подіями на сході та в Києві.

Порозуміння настає, тоді коли люди починають ставити себе на місце свого ворога.

  Давайте спробуємо розібратися з подіями які відбуваються в Україні в призмі, а якщо би все відбувалося навпаки частина Росії хотіла би приєднатися до України.

   Для цього задамо питання  : що б зробила влада Росії як би 4 млн. українців (більшість з яких на сьогодення перебуває з російським громадянством) вийшли з прапорами України, захопили адміністративні будівлі та висунули вимогу приєднання Москви до України ? А Україна заявили, що всі землі аж до Москви – колись належали Київській Русі і там проживають етнічні українці, а саме повністю Ростовська, Кубань, Краснодар, Ставропілля, Воронежшіна, Бєлгородщина, Курщина, і частина Брянської області Старадубщина. Влада Росії була би об’явлена антинародною і іменувалась би як „Московська Хунта”.  Верховна Рада Україна надала б повноваження президенту на від військ у Росію, для захисту українців.

На мою думку влада Росії не вступала би з українцями в перемовини , об’явили їх би терористами і придушила б повстання жорстко як в Чечні.

    Люба держава буду захищати свою цілісність любими засобами які в неї є і не важливо маленька вона чи велика.

    Багато людей асоціюють події на сході країни і співставляють з подіями в Києві - „На майдані”. Візуально схоже і там люди проти влади і тут так само, але давайте візьмемо трохи глибше. В Києві висували вимоги проти свавілля режиму Януковича та за інтеграцію в Євросоюз. Ще раз наголошую не приєднання до окремої держава Європи – Німеччини, Італії, Франції..., а при єднання до між державної структури (кордони держави залишаються на місці). На Сході України ми бачимо протилежне – група людей виступають за розвал країни і приєднання до окремої держави Росії, не вступ до „Митного союзу”, не за інтеграцію в „СНГ”.

   Невже люди не розуміють, що розвал України призведе до ще більшого зубожіння населення, до масових не виплат пенсій та заробітних плат, до свавілля кримінальних елементів, ми все це переживали при розпаді СРСР. Що краще, а що гірше кожний вибирає сам для себе, але той хто забуває власне минуле, приречений його повторювати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.