Чи грався б у "криваве перемир'я" з Путіним Порошенко, якби вбили його сина?

30 червня 2014, 13:29
Власник сторінки
журналіст
20
164

Український президент не цінує життя українців так само, як і російський

МЗС Хуйлостану обурилося загибеллю на Донбасі оператора "Первого канала": "Вимагаємо від української влади провести об'єктивне розслідування трагедії, що відбулася і строго покарати винних", - зазначено в заяві.

А як, падли, щодо збитого вашими найманцями літака, в якому загинуло 49 українських військових? Це для вас, лицеміри, "не в счет"? А вертоліт з 9-ма службовцями - теж? А півтори сотні загиблих українських армійців - не трагедія? Ух, скоти!!!

Але найприкріше, що так само як росіяни, не цінує життя українців і порошенко. Все не награється у своє одностороннє перемир'я. А якби його сина, старшого, підірвали б на блок-посту з гранатомету? Якби його живцем спалили у БТРі? Під час того кривавого "перемир'я", коли не можна атакувати терористів, а тільки чекати, поки ті вистріляють всі свої патрони і снаряди?

То виходить, що смерті звичайних українських хлопців - патріотів Вітчизни - для порошенко теж "не в счет"? Їм можна гинути і навіть потрібно?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.