КНУКіМ Михайла Поплавського – осідок сепаратизму?

24 червня 2014, 12:46
Власник сторінки
журналіст
0
113

У виші співочого ректора журналістику викладає посібниця терористів


Днями на 5 каналі продемонстрували фільм «Українська мрія Михайла Поплавського». «Співочого ректора», який сидів під портертом януковича, подавали як невтомного борця за українську ідею в культурі і мистецтві, щирого патріота, котрий просуває український національний проект. Очолюваний ним університет порівнювали з українським Гарвардом. «Я - націоналіст в хорошому розумінні цього слова», - казав про себе Поплавський. Доцент кафедри тележурналістики Інституту кіно і телебачення КНУКіМ, телеакадемік Микола Вересень назвав його «страшенним українцем», який «весь з України зроблений».

В той же час колежанка Вересня по кафедрі, старша викладачка вікторія шилова виступила одним з організатором сепаратистського збіговиська у Києві 22 червня. Про її причетність до заходу написав у своєму блозі на УП Олексій Братущак:

"Почав шукати організаторів цієї акції. Серед них Вікторія Шилова. Гугл нагадав: це стара знайома Олега Ляшка. Вона була цілим заступником голови партії Ляшка. До того - регіоналка та соціалістка.

Кияни про неї дізналися наприкінці 2013-го року, коли "жінка з косою" балотувалася у депутати у 223 окрузі.

Невдовзі Ляшко та Шилова розсварилися. Нетрадиційна політична орієнтація жінки стала не до вподоби нетрадиційно орієнтованим політикам)

Тепер Шилова вважає себе членкінею Правою соціалістичною партією (це щось на зразок Старого Нового року), отримує від ВК-друзів подарунки у вигляді колорадських стрічок та продовжує "радикальні" виступи проти "київської хунти".

Під час ЄвроМайдану "корінна киянка" з Новомосковська Дніпропетровської області разом з тітушками приходила на Хрещатик розбирати барикади, проливала сльози за безневинним "беркутом" і збирала кошти на шкарпетки вбивцям активістів.

Нині шилова виконує директиви ДНР з дестабілізації ситуації в Києві. Як відомо, "народний губернатор" губарєв обіцяє влаштувати в столиці збройне повстання проти тамтешньої "фашистської хунти".

То чи не час СБУ та міліції навідатися до КНУКіМ? До шилової, а заразом і в самого "страшенного українця" запитати, яким чином в його "українському Гарварді" опинилася викладачка-посібниця терористів? І за якими критеріями він довірив викладати журналістику людині, яка 2009 року була удостоєна НСЖУ звання "ворог української преси"? 

1451274.jpg?v=635390448101133456

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.