Для чого українці поспішали обрати президента вже в першому турі?

16 червня 2014, 21:04
Власник сторінки
журналіст
0
59

Порошенко розчаровує


Рішення Порошенка оголосити 10-ти денне перемир'я (припинити вогонь) після збитого літака і смерті наших десантників - алогічне, невиправдане і навіть аморальне. Це значить, що протягом цього терміну наші воїни будуть гинути просто так. Ніхто ж з бойовиків не збирається складати зброю. Вони перегруповуватимуться, збиратимуться з силами, зміцнюватимуть позиції, а ми на це маємо лише дивитися.

Це значить, що після перемир'я буде ще більше жертв з нашого боку. Кожен новий день перемир'я - це кількісне поповнення терористів, їхні спроби проникнути на інші території з намірами дестабілізувати ситуацію (в тому числі намаганням здійснити теракти), нова зброя, нові викрадення, катування, вбивства. Навіщо тоді українці, серед яких і я, обрали президента вже в першому турі? Щоби потім дивитися, як він жує соплі?

Наші військові прагнуть рішучої відплати за смерть стількох побратимів! Треба враховувати цей фактор! Вони вже не в силах стримуватися. Терористи не реагуватимуть на пропозицію припинення вогню і продовжуватимуть свою підлу війну. А наші лише відстрілюватимуться, замість того щоби атакувати. Це зайві смерті наших солдат, які будуть на совісті президента.

Може в цьому і полягає символізм падіння зброї з рук солдата почесної варти під час інавгурації?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.