Про АТО та майбутнє України

11 червня 2014, 12:10
Власник сторінки
Голова Партії захисників Вітчизни
0
113

Порошенко повинен витребувати від командування ЗСУ рапорт про стан військовослужбовців, - Юрій Кармазін


Новий Президент України Петро Порошенко повинен розпорядитися, щоб всі командувачі ЗС надали письмовий рапорт про стан забезпечення військовослужбовців.
Я переконаний, що Президент терміново зараз повинен дати кілька годин всім командуючим ЗС, всім командуючим окремих формувань, щоб вони надали письмові рапорти про те, у якому стані підлеглі їм військовослужбовці. Може, не було б тоді у нас випадків, я не хочу називати частини, де на 350 осіб всього 150 автоматів.
Я вважаю, що командир екіпажу, який вберіг Слов'янськ від потужного вибуху, коли літак міг впасти з 5 тис. метрів, заслуговує того, щоб бути удостоєним звання Героя України. Це повинно було бути зроблено, а ми поховали людину і фактично не сказали цих слів.
Хочу звернутися до тих людей, від яких залежить застосування більш ніж десятка розвідувальних безпілотних літаків, які у нас є, закуплено давно, але вони не використовуються. Очевидно, ворожа агентура досить серйозно працює.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.