ПРО ГЕРОЇВ ТА ЗРАДНИКІВ

02 червня 2014, 12:20
Власник сторінки
політолог
1
809

Спілкування із моїми "співкурсниками-кримчанами" наштовхнули на роздуми, чому колишні патріоти стали зрадниками, а справжні герої гинуть у вогні...

"Пришли российские солдаты в Крым окружили воинские части, направили оружие на военнослужащих и сказали, - "переходите на нашу сторону предайте свой народ и измените военной присяге,мы вам денег будем больше платить". Одни обозлились и готовы были умереть с оружием в руках и не поступать как мальчиши-плохиши, а вторые обрадовались и с удовольствием написали рапорта российскому командыванию чтобы их приняли как наемников в россармию и остаться на насиженых местах в своих квартирах и домах, жены на своих прежних работах. Судьба первых военнослужащих-патриотов сложилась хуже но зато честно, они были вынуждены оставить всё и уехать на родину, чтобы продолжить службу и даже умереть в войне против терроризма на Донбассе", - відписав один із блогерів мого контенту у соціальній мережі.

Погодьтесь, важко відмовитись від такої пропозиції. Але...

5 березня, цього року у розпал кримських подій зв'язався зі своїм одногрупником, хотів дізнатись, як у них ситуація, як налаштовані офіцери. Зрозуміло, що від нього почув і розпач, і відчай, і образу на нашу владу та керівництво. 

Ось частина нашої переписки:

У нас все як ніколи спокійно)))
05.03.14
Чим це викликано?
05.03.14
що чим викликано, спокій? чи що?
05.03.14
Так!
05.03.14
Це викликає підозру... Який настрій у Вас? Як налаштовані місцеві?
В разі зміни статусус АРК - ти будеш повертатись на континент, чи перейдеш на бік влади Аксьонова?
Нічого собі питаннячко)))
05.03.14
Якщо таке буде, піду в запас)
Як місцеві розцінюють можливість мирного врегулювання конфлікту? Вони бажають спокою, чи загострення ситуації, відколу від решти України?
05.03.14
Місцеві хочуть спокою, як і скрізь по Україні...
05.03.14

І от, пройшло два місяці, і очам своїм невірю, мій товариш - ЗРАДНИК! Милується у російській формі, капітан-лейтенант новоспеченої академії ВМФ у Севастополі. І це той, у кого батьки з Волині, дружина українка, діди якого воювали з фашизмом. Якже різко зміннються погляди людей. 

Ось ще частина нашог діалогу уже в травні місяці:



16.05.14
Очень легко сбрасивать свою долю ответственности на плечи целого народа и страны!
16.05.14
Вот как ты будешь жить с клеймом предателя Родины?! Серега, ты же родом с Волыни! Вот интересно, а как родители твои отнеслись к твоему выбору? Ты же больше никогда не попадешь в Украину, ты о этом не думал?
Да нет, я и в Украине служил на совесть, и выбор сам делал, и отвечаю за все сам...
16.05.14
Хм, странный выбор, согласись. Тебя же другому учили в Университете Шевченко. І розмовлялв та думав колись виключно українською мовою)))
16.05.14
Я, во первых родился в СССР, и там же и хотел бы жить... А Родина для меня не поменялась, а просто стала больше, намного)))
16.05.14
На украинском я разговаривал ровно 5 лет, в универе, а до этого на польско-украинском диалкте))) а на руском уже 6 лет и разговариваю, и пишу, и думаю))
А якщо війна, ти стрілятимеш в українця?!
16.05.14
А вообще я свое отношение ко всему этому показал с помощю картинок у себя на стенке, просто посмотри, и все поймеш))
16.05.14
Картинки - це мертвячина. Я й так все зрозумів;)
16.05.14
А если война, ты будешь стрелять в русского?!!!
16.05.14
Сергіє, РОСІЇ НІКОЛИ НЕ БУЛО ЯК ДЕРЖАВИ!
16.05.14
Очевидно, що так!
Він став для мене ворогом, не я пішов зі зброєю в руках проти нього!
А Украина была???))))
16.05.14
Це він пролив нашу кров на сході, вирізає очі нашим хлопцям і т.д.
16.05.14
Ты веришь в этот бред???????
16.05.14
А кто пролил кровь на майдане, тоже русские?????!!!!!
Ты знаешь, венить во всех смертных грехах русских, это еще раз подчеркнуть собственную неполноценность!!!
Сергіє, ти тут не був, і нічого не знаєш. А я там був щодня, щоночі. І точно знаю, як воно там було! І хто кого вбивав, і яким чином. Ви чіпляєтесь до того, що "мол бандеры сами себя постреляли", - ні, це не так. Кероване рукою росіян хаотичне бурління ситуації призводить завжди до жертв. Я їх не виню у всіх смертних гріхах, а ле те що РОСІЯ І РОІСЯНИ ОЧЕВИДНЕ ЗЛО - це факт!
16.05.14
І це зло потрібно винищити починаючи у першу чергу з В. Путіна та його посіпак.
О ти дай мені відповідь на одне єдине запитання.
Из-за кого пролилась кровь на майдане, можешь мне ответить??? ...если там был все время!!!
16.05.14
Ти прийняв Присягу на вірність народу України, ти її зрадив, ти заприсягнув за будь-яку ціну боронити нашу державу, а виходить зрадив. Як же це у тебе так швидко все в голові переналаштувалось, друже?! О не можу цього зрозуміти, хоч що мені там кажи!
16.05.14
Інтелегнтна вихована людина, навчалась у найкращому навчальному закладі України та Європи і рапотм на тобі!)))
Спасибо за комплимент)))
16.05.14
Хотите жить вместе с пидорастическим западом, живите! Олежка, дам тебе один совет - не лезте на восток, кто полезет сложит здесь свои кости, вместе со своими западными инструкторами! Не лезте, не знаете куда лезете!!!
Русские и украинци всегда побеждали всех врагов вместе! И французов, и немцев! Я одного не могу понять, я что один такой, кому не удалось запудрить мозги даже на западной школе, даже учетелям - националистам??? Мне просто жалко украинский народ, просто жалко... Но ничего, скоро Волынь тоже станет русской, и, надеюсь, что навсегда!)))
16.05.14
Ого, це погрози?!))) Друже, ятільки за мир, і дай Бог нам усім тверезого розуму щоб дійти миру та злагоди між нашими країнами. Це єдине чого хочу!
16.05.14
Скажи, неужели ты поддерживаешь этих уродов, которые сейчас при власти на Украине???
16.05.14
Неужели не понятно, что они ведут страну в пропасть???
Є сумніви щодо їх певних кроків але В. Янукович першим покинув цей корабель, і яхто б там не стояв, їх би звинувачували у промахах. Дуже сподіваємось, що після виборів все стабілізується. А хочеш допомогти - знмій російський однострій і повертайся на Батьківщину і будемо змінювати Україну всі разом!
16.05.14
Какие выборы, там же выберать не из кого))) Если не агент запада, то просто уголовник))) Олежка, не смеши меня, ты же политолог, а не студент 1-го курса)))
16.05.14
Так, розумію. Але іншого вибору немає. І що ж тоді робити?
16.05.14
Йти з розпрозтертими рука в обійми Росії?!
Ты что, не понял еще, что в Украине нету украинской власти??? Ты что, не понял, что майдан спланировали и воплотили в жизнь такие уебни как 1) Янукович, 2) Турчинов, 3) Яценюк и Ко
16.05.14


І таких, як він виявилось багато. А поки одні біжать за кращим щастям, інші гинуть, як справжні герої! Свідчення героїзму отримуємо щоденно з гарячого східного фронту. 

Генерал-майор Юрій Кульчицький якраз доказ того, яким повинен бути справжній Захисник Вітчизни, Патріот з Великої літери. 

Присягу приймають один раз і на все життя...

А поки наші герої гинуть, ми повинні розповсюджувати і наповнювати теку зрадників аби у подальшому не допукати таких промахів. І нехай у верхах включають свої мізки та думаю, кого брати на службу. Досить кумівства та сватовства, армія - це не місце для холуїв та підлабузників!

Ось, псевдо-герої нашого часу (звичайно, що список можно доповнювати):

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: герой,Вітчизна,зрадник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.