ВТИСНІСТЬ В КАРМАНИ СТРАЙКАРІВ ДОВІРУ ДО ВЛАДИ... (+ ВІДЕО)

09 грудня 2013, 00:12
Власник сторінки
політолог
0
149

Я, не підтримую дії провокаторів...


Дещо з усього цього можна кардинально переосмислити. Але, давайте задамось питанням - навченні та натаскані бійці спецпідрозділів так мляво реагують на провокації з боку протестуючих, дозволяють собі аби останні їх били, закидували камінням і т.інше.
 Чи не попахує тут вказівкою зверху стримувати спротив проти самих себе аби довести решті міжніродній спільноті оправдовування у засточуванні силового варіанту проти мирних протестуючих та введення таким чином режиму надзвичайного стану? Я не підтримую дії провокаторів, ці хлопці (військовслужбовці внутрішніх війск) є такою ж постраждалою стороною, як і решта українського народу. І немає нічого дивного у тому, що їх бють, бють - бо так "сказала" влада. Чому не застосували водомети, якими хизувалися нещодавно у МВС України? Їх же спецом закупили перед Євро-2012 заплативши при цьому чималі кошти з державного бюджету?! Та й взагалі, навіть коментувати не хочеться поведінку ОВСників. Вони - не винні. Але не менш не винні й ті, хто це зробіи. Була б стабільність та прозорість владної позиції такого у суспільстві не відбулось. Психологія Євромайдану на відміну від Пормаранчевої революції 2004 року - це Вогняний Дракон, якого заспокоїть лише "кров революції"... Люди вийшли з під контролю. Владі хоч і не байдуже але вона все так мляво прожовжує спостерігати і вичікувати момент "Ч", коли врешті-решт оголосять НС. Він потрібен. Заваливши памятник Володимиру Іллічу Леніну суспільство показало свій справжній "оскал", відкритий та щирий настрій докорінно міняти ситуацію цілком не мирним шляхом. А це не може не турбувати. Поки політики ламають списи на папері, люди будуть громити та ламати спокійне та розмірене життя столиці і країни в цілому. Відімкніть електроенергію на Майдані, відключіть водопостачання, звільняйте з роботи, викликайте до органів місцевого самоврядування на бесіди, проводьте рояснювальну роботу на місцях, дайте переконливіший аргумент, ніж те, що зараз на Майдані. Втисність в кармани страйкарів довіру до влади. А ОВС хочу побажати витримки та мудрості. Не піддавайтесь на провокації, я так само болісно спостергаю за подіями і розділяю з вами всі ваші негразди. Ваші сімї чекають на вас дома цілими, здоровими та у гуморі. Хай Бог тримає Україну!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.