В ОДЕСІ ЗАТІЯНА ОПЕРАЦІЯ «КІНЦІ У ВОДУ»

28 травня 2014, 18:22
Власник сторінки
президент Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола
0
60

Багато друзів питає, а що нині коїться в Одесі з виборами міського голови? Відповідаю.

Одеська міліція готується знищити 13 545 бюлетенів, які були виявлені в чотирьох спортивних сумках у день виборів. На всіх бюлетенях стояла галочка за кандидата Геннадія Труханова. В рекордні терміни міська рада вчора влаштувала інавгурацію.
Голова Одеської міської виборчої комісії Олександр Ахмеров стверджує, що виявлені бюлетені фальшиві. А це може встановити лише інститут судової експертизи.
Олександр Ахмеров – член Партії регіонів, близький до Труханова.
Як мені стало відомо, знищення вилучених речових доказів санкціювали голова Одеської ОДА Ігор Палиця та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, прихильний до Труханова через Юлю Тимошенку.
Екзіт-пол показав перемогу Едуарда Гурвіца. Дані цього екзіт-полу збіглися з результатами всіх инших виборів, які проводилися цього ж дня.
За цими даними, за Гурвіца проголосували 42,6%, за Труханова – 36%.
Я раджу новим керівниками держави наступне. Лиш як Труханов складе повноваження народного депутата, заарештувати його за бандитизм. Підстав чимало.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Гурвиц,Одеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.