Призначення нові, проблеми старі

24 травня 2014, 20:37
Власник сторінки
0
38

Знову вітаю Вас шановні читачі, а особливо читачі-дарничани!

Призначення нові, проблеми старі

Знову вітаю Вас шановні читачі, а особливо читачі-дарничани! 
Почну з сумного: мою попередню 
статтю видалила адміністрація. Причому зробила вона це з абсолютно, як на мене, надуманої причини – відсутність фактажу.

Скажу чесно: спершу у мене опустилися руки, та потім, спостерігаючи незмінні «пейзажі» в моєму рідному районі, я вирішив цим «фактажем» просто завалити, бо на жаль його аж надто багато.

Зайду здалеку. Наша країна цієї зими пережила трагічні, драматичні події. Події, які дали кожному з нас надію на краще, цивілізованіше, по справжньому європейське життя. Та з початком передвиборчої кампанії вони особисто у мене почали танути. І не в останню чергу через лицемірство і популізм місцевої влади.

До Вашої уваги передвиборчі біллборди кандидата на посаду мера Києва Володимира Бондаренка:


 

  

 

 

 А тепер обіцяні факти! Нажаль, судячи зі знімків «Європа у нас не почнеться»:

Дарницький район, вул. Колекторна


 

 


Дарницький район, вул. Тепловозна



 

  

 

  Дарницький район, вул. А. Ахматової



 

 


 

Дарницький район, вул. Канальна

 


  

 

А тепер трохи «комфортних зон відпочинку»

Лісова зона на по вул. Старобориспільській


 

 

 

 

 


  

Озеро Вирлиця

  

 

 

Озеро Тягле


  

  От  такий добробут на вулиці Горького в Бортничах


То, можливо пан Бондаренко не такий добрий і компетентний господар як декларують це його чисельні біллборди, чи може прибирання вулиць та створення зон відпочинку гарантується тільки після отримання ним мерського крісла? – Питання поки що відкриті.  Але якщо з приводу цього призначення хтось і може дорікнути, мовляв, зарано ще сварити – тільки-но заняв посаду, то у кого поцікавитись про такі «живописні краєвиди» точно можна без краплі докору сумління, то це у нового очільника Дарницької РДА Геннадія Сінцова. Очільник новий, а от людина для району аж ніяк, і, схоже, багато хто знає його не з кращого боку. Тільки цим можна пояснити чисельні заяви від громадських організацій до пана Бондаренка про не призначення Сінцова на посаду голови району, адже мешканцям потрібен господарник, а не карєрист. Ну а для тих, хтоз його «попередніми» подвигами до сих пір не знайомий, надаю ось це посилання:

 http://blogs.korrespondent.net/blog/users/3213584-kak-oppozytsyia-o-darnytse-zabotylas

 

Ще декілька місяців тому Геннадій Львович в образі борця за правду гостро критикував районний відділ благоустрою,  публікуючи жахаючі фото звалищ (навіть сайт для цього створив), а вже сьогодні і сам повидить себе як вчорашня влада. Лицимірство та й годі. При цьому проблема зі стихійними сміттєзвалищами є елементарною, її можна розв’язати за декілька днів. Дуже прикро, та Геннадій Львович схоже загруз у більш серйозних для нього проблемах – наприклад, майбутніх виборах та влаштування власних родичів на посади у дільничні комісії. Але якщо він і на далі буде розставляти пріоритети на свою користь, а не на користь дарничан, то  що ж буде з більш серйозними проблемами, наприклад, як він буде боротися з незаконними автостоянками, якими володіють його компаньйони?  

Повторюсь, вище описані проблеми – це лише верхівка айсбергу у благоустрою району, і, сподіваюсь, Геннадій Львович про них все таки знає і виправить, бо тим часом навіть такі елементарні речі як не скошені газони та вибоїни в асфальті стали вже поганою традицією цієї весни. 

Є питання до пана Сінцова і по іншим напрямкам, більш особистим. Наприклад, щодо його декларації, в якій немає жодного автотранспорту, або щодо знання ним української мови, та заглиблюватись в них ми не будемо – поки що не можу підтвердити конкретними фактами.

Хтось може подумати, що я написав все це не для того, щоб очорнити того чи іншого посадовця конкретно. Та я лише хочу сказати, що на ідеалах революції людської гідності будують собі життя знову зовсім не гідні люди, що нові призначення є, але проблеми ті самі, і поки столичні функціонери не будуть надавати пріоритети їх вирішенню, європейському рівню життя в Києві не бути.

 

(Дуже красномовні біллболрди, не вистачає знака «дорівнює»)


 

Але будьмо оптимістами, час покаже. Далі буде...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.