Політичні репресії розпочалися

23 травня 2014, 16:07
Власник сторінки
1
44

Мабуть, чинна влада розуміє, що вона тимчасова, а тому боїться повернення минулої влади, що виллється у порушення кримінальних справ проти чиновників.

Мабуть, чинна влада розуміє, що вона тимчасова, а тому боїться повернення минулої влади, що виллється у порушення кримінальних справ проти чиновників.

«Будь-яка влада мстить попередній. Певною мірою через побоювання. Тому, як будь-яка людина, яка була при владі, володіє інформацією про чинну владу. Тому, дуже часто виникає дріб'язкова помста», - зазначив Президент українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

Він підкреслив також, що вже незабаром, хто б не переміг на президентських виборах - Порошенко, Тимошенко або Тігіпко, жертвою політичних переслідувань стане Арсеній Яценюк.

«Це, на жаль, стандартна українська політика. Нова влада завжди намагається очорнити стару владу, переділити власність», - підсумував Олександр Охріменко.

Як відомо, 21 травня, голова СБУ Валентин Наливайченко заявив на брифінгу про те, що за трагічними зіткненнями в Одесі, 2 травня 2014 року, «могли стояти представники «сім'ї», зокрема, колишній перший віце-прем'єр Сергій Арбузов».

Вочевидь, що причиною переслідування екс-першого віце-прем'єр-міністра України Сергія Арбузова лежить прагнення влади перекласти відповідальність за провал власної економічної програми.

Експерт стверджує, що такі серйозні звинувачення на адресу Арбузова не підкріплені жодними реальними доказами або фактами. І це, за його словами, свідчить про банальну помсту нинішньої влади за провал власної економічної програми.

«Я сказав би, що в конкретному випадку з Арбузовим, нинішню владу штовхає на такі кроки більше заздрість. Вони намагаються свої проколи списати. Це, звичайно ж, марення. Адже якщо порівняти економічні показники травня 2013 і травня 2014 року - різниця колосальна. Але для того, щоб пояснити населенню, чому їх економічна програма провалилася, вони шукають винних з попередньої влади», - сказав Охріменко.

Аналітик додав, що в часи Арбузова був стабільний курс гривні, активно реалізовувалася Державна програма активізації розвитку економіки. Був прийнятий закон про трансферну освіту, проти якого не на життя воювали олігархи, які сьогодні опинилися у владі. У свою чергу, при новому уряді, життя простих людей різко погіршилося, і з кожним днем продовжує ставати ще важче.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.