Маячня «мертвого» сепаратиста

17 травня 2014, 10:32
Власник сторінки
Журналист
0
587

Якщо хлопець не викладає в мережу фотографії через боязнь міфічного "Правого сектора", то, напевно, потрібно зробити це власноруч, щоб вже реальна структура - СБУ, захистила парубка.


Оскільки останнє відео цього диванного сепаратиста було викладено в мережу ще три тижні тому, була думка, що кар'єру режисера й актора він завершив. Але вже вчора, в п'ятницю ввечері, це твердження зруйнувалося. 

В одній з найчисельніших херсонських спільнот, де користувачі готові цілувати пісок по якому ходив Путін, і "сплив" вже відомий нам "морфій".

Але дещо в іншій формі. Більш комічній.

Тепер замість нього - "Политический информатор". Ні.Він не змінив нік і це не шизофренія. Насправді це зовсім інші людина.

На каналі YouTube товариша "морфія"  це перше відео з таким змістом. До цього парубок публікував тільки  відео проходження комп'ютерних ігор. 

Геймер в масці розповідає про те, що з кінця минулого місяця "Морфий политический" не виходив на зв'язок. З серйозним виглядом обличчя "інформатор" каже, що після 9 травня зв'язок з "морфієм" пропав. 

"На следующий же день возникла новость о его смерти. Некоторые похоронили его", - додав хлопець.

Дійсно, в мережі є багато повідомлень з наступним змістом: 

"9 мая вечером с 21:00-22:00 погиб борец за Свободу и Независимость своего Родного Края, активный сторонник Народа территории Новороссии, единственный и бесстрашный блогер города Херсон, известный под псевдонимом "Морфий Политический". От полученной черепно-мозговой травмы, нанесённой, скорее всего, активистом "правого сектора", он так и не встретил послепобедного рассвета... ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ! ЕГО ДЕЛО БУДЕТ ЖИТЬ!!! СМЕРТЬ ФАШИСТАМ!!!".


Цікаво, чому автор таких повідомлень ще не додав, що на місці нападу було знайдено візитку Дмитра Яроша? 

Таких повідомлень в соціальній мережі Вконтакті багато. Всі вони опубліковані на фейкових сторінках прихильників сепаратизму та у відповідних групах. 

Стає зрозумілим, що після вчорашнього відео,ці "меседжі" про смерть - частина плану про "геройського" блогера з Херсона.

Повертаємось до відео. Далі автор ролику розповідає, що 9 травня на "морфія" було два напади - одне невдале зранку і ввечері, в результаті чого "морфию проломили голову".

"Фотографии "морф" не вылаживает, потому что "Правый сектор" может вычислить его благодаря этим фотографиям", - пояснив блогер. 

Далі в відео йдуть кадри "морфія". Він, звісно, й коментує побачене. Херсонський сепаратист навіть не вийшов, а виїхав з дому на власному автомобілі. 

Блогер їздить центральними вулицями Херсона й знімає автобуси. Далі йдуть кадри з візиту Юлії Тимошенко в місто-корабелів. 

Цікаво, що зустріч з ЮВТ, за словами проросійських "генієв", була 9 травня. Це є брехнею. Адже Тимошенко відвідала Херсон за день до цього - 8 травня.

Окрім цього, блогер зняв біля 10 автобусів по місту коментуючи. що людей привезли на мітинг.

Таку інформацію і не заперечують і в місцевому осередку "Батьківщини". З найближчих населених пунктів приїхали ті, хто хотів на свої очі побачити вчорашню ув'язнену, яка вже сьогодні є зіркою "Шустера". 

Детальніше на відео.


Отже, якщо хлопець не викладає в мережу фотографії через боязнь міфічного "Правого сектора", то, напевно,  потрібно зробити це власноруч, щоб вже реальна структура - СБУ, захистила парубку.

Чи Служба безпеки така ж міфічна?

                              "Морфий Политический". Мешкає на житселищі в Херсоні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.