Херсонський сепаратист. Поки спить СБУ

13 травня 2014, 16:56
Власник сторінки
Журналист
7
4435

У випадку, якщо «самооборона» Путіна опиниться на території Херсонщини, ви вже знаєте, хто стане народним мером, чи, можливо, губернатором.

Події на сході України та в Криму яскраво продемонстрували підлість людей. Зрадниками ставили навіть вчорашні патріоти. Українська влада сьогодні повинна направити максимум зусиль для того, щоб зберегти регіони,  які залишаються в зонах інтересу Кремля. 

Це декілька областей на сході та півдні країни. В тому числі і Херсонська область. Це вже задача мінімум для чиновників, бо про повернення втрачених регіонів, спостерігаючи за діями влади,говорити марно. 

Отже.

На теренах «ютубу» є з десяток відеоматеріалів користувача  «Морфий политический»

Як правило, цей невідомий на фоні прапору Російської Федерація коментує усілякі події.  Свою діяльність проросійський юзер почав 4 місяці назад. Як раз під час активного розвитку Майдану.

В тому, що він має іншу думку щодо революції – немає нічого погано, але ж зараз це суто проросійська пропагандистка машина.

Останній ролик ним був завантажений 3 тижні тому. 

Йдеться про події в Миколаєві, коли люди з прапорами окупантів вийшли на центральну площу. В другій частині відео –Херсон. В той день сепаратисти намагалися провести у місті акцію, але ЄвроМайдан завадив такій ініціативі. Автор ролику називає проукраїнських активістів «фашистами».

Детальніше.

До слова, на його каналі ще багато роликів про Херсон. Також у соціальній мережі «Вконтакті» путінофіл розмістив прапор невідомої «Херсонської республіки».

У випадку, якщо «самооборона» Путіна опиниться на території Херсонщини, ви вже знаєте, хто стане народним мером, чи, можливо, губернатором.Служба безпеки спить… 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.