Reformate та майбутнє

02 травня 2014, 23:16
Власник сторінки
0
34

Нова епоха вимагає появи суспільних лідерів, що пропонують бачення майбутнього, засноване на ідеях розвитку країни, а не на продовольчих пайках перед виборами.

Нова епоха вимагає появи суспільних лідерів, що пропонують бачення майбутнього, засноване на ідеях розвитку країни, а не на продовольчих пайках перед виборами.  Якщо у Вас є ідеї, Вам автоматично є що запропонувати суспільству. Саме для того, щоб надати Вам таку можливість, і створюється Reformate.

Тепер для створення загальнодоступного та ефективного медіа-ресурсу не потрібні довгі роки та величезні капіталовкладення. Нова формула успіху в епоху Інтернету виглядає так: ідея х ентузіазм команди х підтримка користувачів. 

Ми створюємо сайт, присвячений майбутнім реформам в Україні. Це буде місце, де кожен може висловити свою думку. За Вашої участі, це стане проектом, що змінить країну. Командою проекту є не тільки і не стільки засновники сайту, скільки всі його користувачі, адже зробити щось велике ми можемо тільки разом. Надсилайте запитання та пропозиції на support@reformate.org. 

Пам'ятайте найголовніше: кожна ідея важлива!

До скорої зустрічі,
Ваш Reformate 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.